Ліга чемпіонів. «Баварія» — МЮ, «Атлетико» — «Барселона» (Анонс)

За інф. sport.ua 09.04.2014 14:06 СПОРТ

Сьогодні відбудуться два матчі у відповідь 1/4 Ліги чемпіонів. «Баварія» приймає МЮ, а мадридський «Атлетико» — «Барселону». У перших поєдинках зафіксовано однаковий результат — 1:1.

Чинний переможець Ліги чемпіонів «Баварія» має перевагу перед повторним поєдинком 1/4 фіналу з «Манчестер Юнайтед», з яким розійшлася миром на «Олд Траффорд». Однак, у команди Хосепа Гвардіоли вистачає проблем : є дискваліфіковані і травмовані, а на вихідних перервалася безпрограшна серія мюнхенців у бундеслізі, що тривала 53 матчі. «Нічия 1:1 — рахунок дуже ризикований, — говорить головний тренер «Баварії». — Шкода, що ми не змогли перемогти в Манчестері. Звісно, поразка від «Аугсбурга» мене не обрадувала. Разом з тим, в останні тижні вся наша увага була зосереджена на дуелі з МЮ».

Відчайдушна битва очікується в другій парі . Не часто саме на клубний стадіон «Атлетико» «Барселона» приїжджає настільки вмотивованою та готовою до бою. Тут другий мадридський клуб вже не принциповий суперник-союзник, тут «Атлетіко» — перепона на шляху до півфіналу Ліги чемпіонів. І що найголовніше, каталонці точно провели роботу над помилками і зрозуміли, що не так пішло на «Камп Ноу». А на «Камп Ноу» «не було Мессі», але на місці був воротар мадридців Тібо Куртуа. Тепер маючи виїзний гол — ставка на захист все ще актуальна. Ну і на кураж Куртуа.

1/4 фіналу
8 квітня, вівторок:

«Челсі» — ПСЖ — 2:0 (1:3)
«Боруссія» — «Реал» — 2:0 (0:3)
9 квітня, середа:
«Баварія» — МЮ (21.45. «Футбол 2»)
«Атлетико» — «Барселона» (21.45. «Футбол 1»)

За інф. sport.ua

ТЕГИ : Ліга чемпіонів

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат