Ліга чемпіонів. «Челсі» спробує взяти реванш за поразку в ПСЖ, задача   «Боруссії» — виглядати достой

За інф. sport.ua 08.04.2014 13:40 СПОРТ

Сьогодні відбудуться два чвертьфінальні матчі у відповідь.

Перший поєдинок з паризьким ПСЖ вийшов для «Челсі» дуже невдалим. Мало того, що «сині» поступилися, так ще й з рахунком 1:3. Причому останній м’яч, який влетів у сітку їхніх воріт вийшов просто знущальним — Хав’єр Пасторе поодинці пройшов крізь всю оборону лондонського клубу і пробив у ближній кут воріт Чеха.

Матч у відповідь відбудеться на «Стемфорд Бридж». Цього разу не зможе допомогти ПСЖ Златан Ібрагімович. Футболіст отримав травму в першому матчі з «Челсі» і вибув з футболу приблизно на місяць.

Букмекери вірять у перемогу «Челсі». Питання в тому, з яким рахунком вона буде досягнута, і чи дозволить цей рахунок «аристократам» пройти ПСЖ. Лондонців, наприклад, влаштує рахунок 2:0. Однак, в попередньому матчі парижани продемонстрували вміння забивати. В цілому, нас чекає відмінний матч, інтрига в якому зберігатиметься до фінального свистка.

***

У паралельному протистоянні «Реала» і дортмундської «Боруссії» все ясно, або майже все.

Поєдинок у Мадриді закінчився великою перемогою «Реалу» з рахунком 3:0. Але справа тут навіть не в рахунку, який не назвеш безнадійним, а в тому наскільки сильніше по грі виглядали мадридці. Якщо Юрген Клопп щось не вигадає, шансів у дортмундців не буде.

Якщо «Боруссія» пропустить, а в цьому можна не сумніватися, для проходження в півфінал доведеться забивати вже 5 м’ячів. Тобто мадридці навіть можуть дозволити собі поразку 1:4 — саме з таким результатом вони поступилися в Дортмунді в півфіналі минулої Ліги чемпіонів УЄФА.

1/4 фіналу. 8 квітня, вівторок:
«Челсі» — ПСЖ (21.45, «2+2»)
«Боруссія» — «Реал» (21.45, «НТВ+»)

За інф. sport.ua

ТЕГИ : Ліга чемпіонів

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат