Губернатор Закарпаття Лунченко узгодив потенційних голів РДА (ФОТО)

admin 08.04.2014 10:01 ПОЛІТИКА

 

У понеділок, 7 квітня, голова Закарпатської обласної державної адміністрації Валерій Лунченко під час прес-конференції озвучив імена претендентів на посади Свалявського та Рахівського районів.

Наприкінці минулого тижня було погоджено двох з останніх чотирьох претендентів на посади керівників РДА. Як відомо, на голову Тячівського
району запропоновано Петра Голубку, Хустського – Івана Рогача.
Відкритим залишалося питання по Свалявському та Рахівському районах.

- Ми мали два райони, де важко було дійти згоди. На сьогодні вже вирішено питання із призначенням голови Свалявського району. Так, два претенденти домовилися – Андрій Наливайко пропонується на керівника, інший претендент - Іван Сай – буде першим заступником голови райдержадміністрації. Є порозуміння в цьому питанні з громадськостю, - зазначив Валерій Лунченко. – Щодо Рахівського району, то ситуація була дещо складнішою.
Так, у результаті перемовин між всіма сторонами процесу було прийнято рішення:   на голову райдержадміністрації я пропонуватиму Івана Сурмачевського. Але це за умови, що кандидат Віктор Турок буде призначений першим заступником голови РДА.

Щодо кадрових призначень в обласній державній адміністрації, то Валерій Лунченко наголосив: цим займатимуться заступники голови ОДА, опрацювавши всі пропозиції від громадськості.

Також під час прес-конференції йшлося про бюджет області. Як повідомив Валерій Лунченко, сьогодні всі захищені статті фінансуються:   зарплати, пенсії, стипендії профінансовано на 100%. Виконання бюджету області відбувається в повному обсязі.

admin


За матеріалами прес-центру Закарпатської ОДА

ТЕГИ : Валерій Лунченко

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат