Начальник закарпатської міліції сказав, хто його справжні вороги

admin 01.04.2014 12:04 СОЦІО

Сергій Шаранич: «Перевертні в пагонах — мої особисті вороги!».

Цими вихідними, на Рахівщині було затримано працівника міліції на квартирній крадіжці.   Вже вночі на місце злочину прибув керівник міліції області та керівництво   прокуратури. Розпочато кримінальне провадження.

Серед ночі до чергової частини Рахівського райвідділу міліції зателефонував громадянин та повідомив, що він затримав злодія. Невідомий шляхом підбору ключа проник в квартиру заявника   та намагався вкрасти сейф в якому зберігалися гроші. Заявник також повідомив, що під час спроби затримання крадій намагався втекти, тому він зробив два постріли в повітря з мисливської рушниці. А у подальшому,   в ході   боротьби, наніс злодієві тілесні ушкодження.
За викликом негайно виїхали працівники міліції. На місці злочину перебував власник квартири з товаришем та затриманий ними крадій. З першого погляду міліціонери впізнали злодія – ним виявився співробітник карного розшуку райвідділу.

- «Ще раз переконався,   що в мене є та буде багато роботи. Запевняю вас, що ініційовано ретельне службове розслідування.   До винних у тому,   що сталося на Рахівщині,   буде   вжито найсуворіших заходів. Вже в відкрите кримінальне провадження, це лише перший крок.  
Міліціонери-перевертні не будуть служити в міліції. Не будуть ганьбити форму. Хто цього не розуміє – мій особистий ворог! Це моя принципова, незламна   позиція. Громада може повідомляти мені про злочинців у погонах особисто на прийомах громадян або на електронну пошту». – прокоментував подію керівник міліції Закарпаття Сергій Шаранич.

Для повідомлень від громади нагадуємо адресу «електронки»   керівника УМВС України в Закарпатській області Сергія Шаранича: ZAK-UKRAINA@ukr.net

admin

ТЕГИ : МіліціяСергій Шаранич

Коментарі :


02.04.2014 22:47 горец

Чия би корова мичала !
Шарику ! Які перевертні в пагонах, та тож твої брати,побратимі !
Кого ти ворогами обявляєш ? Тулаєва ? Захарченка ?
Сам суко за што жируєш на сьому світі ?!


02.04.2014 13:18 alex

Виникає питання: Чому майже на всіх фотографіях замість Сергія Шаранича завжди Арсен Аваков? Справа в фотогенічності


01.04.2014 15:48 пенсіонер

Таких подонків треба не тільки звільняти з міліції,а й каструвати,щоб від них не могли народжуватися подібні їм перевертні.Сука.Заплямував міліцію.


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат