Закарпатців готують до війни, вчать стріляти (ФОТО)

admin 01.04.2014 11:37 СОЦІО

 

Вже третій тиждень Закарпатський обласний військовий комісаріат опікується навчанням краян, які виявили бажання стати на захист Вітчизни. За цей час заняття з основ поводження зі зброєю відвідало більше ста п’ятдесяти осіб.

Як розповів заступник військового комісара по роботі з особовим складом підполковник Петро Марко основним акцентом таких заходів є   надання та поновлення теоретичних знань з вогневої підготовки. Вироблення алгоритму дій на вогневих рубежах та напрацювання практичного досвіду з використання стрілецької зброї, що є на озброєнні механізованих підрозділів Українського війська.

У зв’язку зі складною ситуацію на східних кордонах держави, що склалася після 17 березня, було прийнято рішення про залучення до таких занять в якості інструкторів офіцерів запасу, які мають багатий досвід роботи з особовим складом у військах. Це дало можливість ефективно організувати навчальний процес та швидко увести в стрій добровольців. На сьогоднішній день вони вже добре засвоїли теоретичний розділ, освоїлися в групах та готові до польової фази подальшого воєнного вишколу, ‑ зазначив він.
Варто додати, що такі навчання особливо припали до душі юнакам, які не проходили військову службу, але виявили бажання опанувати ази військового вишколу на тлі агресії з боку РФ.

Окрім таких занять, в області продовжується виконання заходів згідно з розпорядженням голови Закарпатської ОДА Валерія Лунченка "Про вжиття на території області особливих заходів цивільного захисту".

Підполковник Віталій Іванов

admin

ТЕГИ : війнаармія

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат