Екологи розповіли закарпатцям, як краще до них звертатися

admin 31.03.2014 10:10 СОЦІО

Екологічна інспекція у Закарпатській області інформує.

Зважаючи на актуальність питань охорони та збереження навколишнього природного середовища, раціонального використання природних ресурсів дедалі більше закарпатців   не залишаються осторонь при виявленні тих чи інших порушень вимог природоохоронного законодавства та інформують про них Державну екологічну інспекцію у Закарпатській області.

Розгляд звернень громадян є одним з пріоритетних напрямків діяльності Держекоінспекції.   Оскільки в останній час їх кількість значно зросла, то для забезпечення об’єктивного, якісного та своєчасного розгляду Держекоінспекція звертається до краян з проханням при оформленні звернень, скарг, пропозицій та зауважень дотримуватись вимог, встановлених   Законом України “Про звернення громадян”.
Зокрема, відповідно до статті 5 зазначеного закону, звернення адресувати органам, до повноважень яких належить вирішення порушених у зверненнях питань. У зверненні зазначати прізвище,   ім'я,   по батькові, місце   проживання громадянина, контактний телефон,   викладати вид та суть порушеного питання. Факти, викладені у зверненнях, які надходять до Держекоінспекції, перевіряються державними інспекторами з охорони навколишнього природного середовища з виїздом на місце, тому переконливо   просимо зазначати конкретне місце скоєного правопорушення. Письмове звернення повинно бути підписано заявником, а у разі,   якщо це колективне, то заявниками із зазначенням дати. Звертаємо також увагу, що звернення оформлене без дотримання цих вимог повертаються заявникові. Письмове звернення   без  
зазначення   місця   проживання,   не підписане автором (авторами),   а також   таке,   з   якого   неможливо встановити авторство, визнається анонімним і розгляду не підлягає. Не розглядаються повторні звернення одним і   тим   же   органом від   одного   і того ж громадянина з одного і того ж питання,   якщо перше вирішено по суті та звернення осіб, визнаних судом недієздатними.
Державна екологічна інспекція у Закрпатській області сподівається   і на подальшу плідну співпрацю для досягнення спільної мети – збереження навколишнього природного середовища нашого рідного краю.

admin


За матеріалами Державної екологічної інспекції у Закарпатській області

ТЕГИ : ЕкологіяЗакарпаття

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат