Губернатор Закарпаття Лунченко пропонує зробити чистим довкілля

admin 26.03.2014 12:02 СОЦІО

У 2014-му, як і у минулі роки, Закарпаття долучилося до всеукраїнської акції з благоустрою населених пунктів. Отож, у нашому регіоні і надалі триватимуть роботи з упорядкування та прибирання територій.

Це є особливо актуальним у весняну пору: у всіх населених пунктах краю відбуваються толоки, на яких громадськість спільними зусиллями прибирає двори, вулиці, парки, сквери після зими.
Для максимального сприяння цим процесам та належній їх організації голова облдержадміністрації Валерій Лунченко підписав відповідне розпорядження. Документом рекомендовано установам, організаціям та підприємствам незалежно від форм власності провести безстрокову акцію «Закарпаттю – чисте довкілля» та встановити п’ятницю днем санітарного очищення територій області, а районну та міську владу зобов'язано налагодити постійну роботу з упорядкування територій населених пунктів, поліпшення їх благоустрою та озеленення, а до загальноміських толок, місячників з благоустрою, ліквідації стихійних сміттєзвалищ широко залучати місцеве населення, установи та організації.
  
Окрім того, йдеться й про упорядкування  кладовищ, а також меморіалів, пам’ятників, братських могил та інших місць поховання загиблих захисників Вітчизни, меморіальних дощок, музеїв, кімнат бойової слави.

admin


За матеріалами Управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Закарпатської ОДА

ТЕГИ : Валерій ЛунченкоЕкологія

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат