Брати Балоги не проголосували за законопроект про відкритість даних про нерухомість

admin 26.03.2014 11:08 ПОЛІТИКА

Балоги не захотіли розголосу даних про свою нерухомість.

Народні депутати Віктор Балога та Павло Балога не хочуть , аби дані про його нерухомість були відкритими і загальнодоступними. Таку свою позицію нардепи виразили напередодні у Верховній Раді: брати Балоги не голосували за законопроект про відкриття Держреєстру майнових прав на нерухомість.


Документ передбачав відкриття інформації про власників нерухомості та історію операцій з нерухомим майном: операції купівлі-продажу, успадкування, іпотек, заборони на відчуження, обтяжень".

Законопроектом також пропонувалося, що "відомості, що містяться в Державному реєстрі прав про державну реєстрацію прав та їх обтяжень, є відкритими і загальнодоступними, за винятком інформації з обмеженим доступом".

Витяг з реєстру мав надаватись "на підставі заяви будь-якої фізичної чи юридичної особи".

За прийняття законопроекту проголосували 175 депутатів. За відправку проекту на доопрацювання проголосувал тільки 205 нардепів – рішення не прийнято.

Як зазначає журналіст Ярослав Гулан, із закарпатців за законопроект віддали голоси Валерій Пацкан Іштван Гайдош, Іван Бушко, Михайло Ланьо. Сергій Мошак, Віктор Балога та Павло Балога голосування проігнорували.



Zaholovok

admin

ТЕГИ : віктор балогаПавло Балогаверховна рада

Коментарі :


29.03.2014 06:03 Рата

І правильно зробили,власність це святе і нічого рахувати чужі статки. Не зумів заробити,значить не твоє. А то сомпель не вітер ще носа, а вже бігать люструє інших


26.03.2014 22:22 Маша

Да, борці з корупцією, ще раз показали своє істинне лице. Понятно, бо в них дома по 5 шт. на кожного, половина торгових зданій Мукачева та по пару штук дач таких як у Медведчука на яку зараз загнали ПС та уже три дні піаряться по всіх кишенькових ЗМІ. Але рано чи пізно цей закон буде прийнято і тоді народ побачить істинне лице своїх слуг.


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат