Губернатору Закарпаття не важливе ім’я новго керівника Рахівщини (ФОТО)

admin 25.03.2014 12:13 ПОЛІТИКА

 

У вівторок, 25 березня, до облдержадміністрації приїхали мешканці Рахівського району, аби висловитися з приводу ситуації з призначенням голови РДА.


Із краянами поспілкувався голова облдержадміністрації Валерій Лунченко та заступник голови обласної ради Андрій Сербайло.

Депутати районної ради, підприємці, вчителі та інші представники Рахівського району одностайні в одному: досить політичних суперечок, район сьогодні потребує фахового керівника. Тому рахівчани запевнили Валерія Лунченка, що жодного тиску на прийняття рішення щодо призначення не буде. Основні вимоги до майбутнього керівника району – здатність до фахових управлінських рішень, вирішення нагальних проблем населених пунктів Рахівщини, незаплямованість.

Валерій Лунченко погодився, що необхідно якнайшвидше налагодити роботу виконавчої гілки району задля забезпечення життєдіяльності Рахівщини. Проте поспішних рішень приймати не буде, аби не загострювати і так складну політичну ситуацію в районі.

- Мені не важливе прізвище голови РДА, мені важливо, щоб майбутній керівник мав підтримку громади та зміг ефективно працювати на розвиток району. Тому як тільки буде визначено гідного кандидата, який відповідатиме усім вимогам, якого захочуть бачити мешканці району головою – я підпишу розпорядження про призначення, - наголосив Валерій Лунченко.

admin


За матеріалами прес-центру Закарпатської ОДА

ТЕГИ : Валерій Лунченко

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат