В'ячеслав Грозний : «Комусь не подобається, що у нас повстав народ і хоче просто нормально жити»

fcgoverla.uz.ua 20.03.2014 13:34 СПОРТ

В'ячеслав Грозний позначив свою позицію щодо політичної ситуації в країні, а також про вплив відновлення чемпіонату на психологічний стан населення.


— Життя в країні вище футболу. Зараз відбувається втручання у внутрішні справи нашої країни. Ми ж не втручаємося ні в чию країну, не розповідаємо їм як потрібно жити, хто дотримується демократії, а хто ні, кому вступати в НАТО, кому не вступати.Жодній країні світу ми не говоримо, як жити. І ми так само не хочемо, що б нам диктували умови, за якими ми в своїй країні мають жити. Те, що відбувається — це порушення всіх міжнародних домовленостей, порушення суверенітету і цілісності нашої країни.

Ми висилали свої війська в Ірак, в Косово, чому зараз нам ніхто не може прийти на допомогу? Не воювати, ні в якому разі, а проводити спільні навчання, бути гарантами безпеки в країні. Чому ми залишилися одні?

Далі декларацій і закликів справа не йде. Чому на сході України не провести спільні навчання із залученням міжнародних сил, що б ніхто не зазіхав на нашу незалежність?

Я з повагою ставлюся до всіх, але ніхто не має права вводити війська в іншу країну! Комусь не подобається, що у нас повстав народ і хоче вільно жити, не в диктатурі, а просто нормально жити.

Потрібно від декларування переходити до конкретних дій, тому що військові, які проявляють героїзм і витримку в Криму і не тільки, чекають конкретних дій, але ще раз підкреслю, ні в якому разі не бойових.

Ми повинні отримати допомогу від усього світу, який на словах готовий нам допомогти. Необхідно не тільки введення політичних і економічних санкцій, а й вплив певних сил, які завадять руйнуванню цілісності країни. І природньо ми, футбольні люди, не можемо залишатися осторонь.

fcgoverla.uz.ua

ТЕГИ : в’ячеслав грознийФК Говерлапрем’єр-ліга

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат