Хто насправді захоплював суд у Закарпатті?

admin 13.03.2014 11:46 ПОДІЇ

Подаємо заяву ФРОНТУ ОПОРУ з приводу захоплення Закарпатського адміністративного суду.

"У середу, 12 березня, люди в камуфляжній формі захопили приміщення Закарпатського адміністративного суду і вимагали відставки голови суду Олексія Шешені. Першим про цю подію повідомив інтернет-ресурс Віктора Балоги, яким керує Олег Диба, «Закарпаття.онлайн». Більше того, кореспондент сайту був на місці події під час захоплення суду, про що свідчить фотозвіт. Сайт повідомляв, що суд захопили представники «Правого сектору».


На фото видно, що дійсно в коридорах суду були люди в комуфляжних костюмах і деякі активісти громадського конвенту. Захоплення суду викликало резонанс. Головним чином такі дії засуджувалися громадою. Наразі оцінку діям чиновників-корупціонерів повинен давати люстраційний комітет, а   силові провокативні методи засуджуються суспільством.


Того ж дня інший інтернет-ресурс, який належить Вікторові Балозі, «Мукачево.нет» надав інформацію, що «Правий сектор» офіційно спростував інформацію про захоплення суду. Таким чином у нас виникло питання, хто захоплював суд, хто виганяв співробітників суду з будівлі суду, хто блокував роботу суду? Адже ця подія компрометує всіх учасників ужгородського Майдану.


Деякі інформаційні ресурси повідомили про причетність до цього захоплення Віктора Балоги, який має намір узурпувати владу в Закарпатті в своїх руках і силовим методом проводити кадрову політику. Ми неодноразово заявляли, що дійсно Віктор Балога через своє оточення компрометує Майданівський рух і думка про причетність Балоги до захоплення суду вірогідна. Адже під час захоплення суду на місці події був кореспондент сайту Балоги, якого навряд чи на цю подію запросили співробітники суду. Акція явно була спланована і кореспондент прибув разом із нападниками.


Нам прикро констатувати той факт, що деякі наші побратими пішли на повідку в одіозного клану Балог і виконують брудну роботу на його замовлення. Ми категорично повідомляємо, що Віктор Балога заплямований співпрацею з попереднім режимом і є одним із перших, кого потрібно піддати люстрації.



Слава Україні!".

admin


За матеріалами Фронту Опору

ТЕГИ : Фронт опорулюстраціяЄвромайданвіктор балога

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат