Прокуратура притягне закарпатських чиновників за зловживання з харчуванням школярів

admin 12.03.2014 09:47 КРИМІНАЛ

Прокуратура викрила зловживання чиновників при закупівлі продуктів школярам на Закарпатті.
 


Ужгородським міжрайонним прокурором внесені відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за фактом зловживання службовим становищем та службового підроблення посадовцями відділу освіти та у справах національностей Ужгородської РДА.
Встановлено, що підприємець, з яким посадовці уклали 9 договорів на постачання продуктів харчування для шкіл району, на суму понад 1,5 млн грн, не забезпечив своєчасну поставку продуктів харчування на 42 тис грн.

При цьому посадовці РДА не вжили жодних заходів до забезпечення належного виконання умов договору постачальником та стягнення з нього неустойки у розмірі 8 % від вартості недопоставленого товару. Натомість, покриваючи його, та діючи в його інтересах, уклали додаткову угоду, якою просто зменшили загальну суму договору поставки на ці 42 тис.грн.
Також, чиновники, під час проведення конкурсних торгів, зловживаючи своїм службовим становищем, підробили документи, внаслідок чого було незаконно проведено вказані торги та укладено договір поставки товару на загальну суму понад 268 тис грн.

admin


За матеріалами прес-служби прокуратури області

ТЕГИ : ПрокуратураЗакарпаття

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат