Закарпатські санаторії селитимуть у себе постарждалих на Євромайдані та у Криму

admin 12.03.2014 09:40 СОЦІО

Йтиметься про те, що на Закарпатті стартувала ініціатива: пропозиція розміщувати в санаторіях та на турбазах постраждалих у сутичках на Майдані та їх родини.


У середу, 12 березня об 11.00 відбудеться засідання Ужгородського прес-клубу, головною темою якого стане ситуація із санаторно-рекреаційною галуззю Закарпаття в контексті останніх політичних подій та ініціатива, з якою виступили власники та керівники багатьох санаторіїв та курортів області.

Йтиметься про те, що на Закарпатті стартувала ініціатива: пропозиція розміщувати в санаторіях та на турбазах постраждалих у сутичках на Майдані та їх родини, а також надавати прихисток для тих, хто потерпає від свавілля у Криму.
  Доповідачі розкажуть про реальну ситуацію та проаналізують перспективи санаторно-рекреаційної галузі в області на найближчий сезон.
    Із журналістами зустрінуться: Андрій Сугай, директор санаторія «Карпатія», Михайло Горба, директор комплексу «Трембіта», М.Мегела (Камелот) та представники інших санаторно-туристичних об’єктів Закарпаття.

admin


За матеріалами Ужгородського прес-клубу

ТЕГИ : Євромайдан

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат