Сесія Ужгородської міськради розглядатиме 8 тисяч гривень зарплати Волосянському (ДОКУМЕНТ)

Rionews 12.03.2014 10:00 ПОДІЇ

Депутат Ужгородської міської ради Іван Волошин розмістив на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook інформацію про зарплату, яку даватимуть новому керуючому виконкомом міськради Олександру Волосянському. Публікуємо пряму мову Волошина та документ.

"В пятницю кличуть на сессію! Треба проголосувати кілька земельних питань і .... збільшити зарплату новому заступнику ужгородського міського голови - Волосянському ( ну ви зрозуміли, це той , люстратор із нової влади, революційної! ) мені особливо подобається пунктики про "премію щомісячну в 100% та оздоровлення"! Загалом більше 8000 грн! Ну ну, подивимось що далі", — пише Волошин.

Його пост набрав значну кількість лайків, поширень та бурхливого обговорення.

"у Волосянскього це не перше "практичне заняття" по розпилу бюджету на зарплати. Пригадую якось був у нас один ЖРЕР, де працював директором Дідун (ще один активіст), Дружина Гнатківа (знатний революціонер), та Волосянський на посаді головного юриста. Але, як з'ясувалось, юридичні послуги при таакому серйозному юристу надавала стороння структура за великі гроші!", — додає Волошин.

Rionews

ТЕГИ : Олександр ВолосянськийІван ВолошинУжгородська міська рада

Коментарі :


13.03.2014 20:57 ...

Віктор Щадей

Відносно зарплати Волосянського: деякі змі розказують байки про 10 чи навіть 12 тис грн. Насправді: згідно проекту рішення на руки він би отримував 6 417 грн. Проект готував відділ кадрів на основі оплати, яка була у попередниці Волосянського (До речі, вона отримувала навіть на гривень 500 більше, однак тоді чомусь ніхто не обурювався).

Формулювання на зразок "за особливі досягнення" чітко визначені законом і в разі їх відсутності та ж прокуратура поставить під сумнів все рішення.
Однак певні сили вирішили накрутити скандал. Щодо цифр, то думав обговорити їх зі всіма на сесії, щоб вирішити, на який порядок краще відкоригувати і зменшити їх. Волосянський запропонував взагалі зняти всі доплати і премії, щоб уникнути будь-яких спекуляцій. Не знаю, наскільки це буде правильно, але я готовий підтримати його пропозицію і внесу від свого імені зауваження про те, щоб зняти всі доплати, залишивши тільки оклад, на період нестабільності, в який зараз потрапила Україна.

Хто-хто, а такі люди як Волосянський ніколи не орієнтувались на матеріальні чинники, що він і підтвердив, запропонувавши зняти всі доплати.

Щоб цифри не перекручували, одразу і озвучу. Волосянський на руки буде отримувати бл. 2695 грн., я отримуватиму бл. 2467 грн.

Так що всі небайдужі ужгородці можуть бути спокійні. Однак загалом питання оплати керіаників органів влади є актуальним. Не є таємницею, що в українських реаліях багато посад, де чиновники готові не те, що безплатно працювати, а ще навіть і доплачувати за ті можливості, які дає їм влада.

Якраз за те, щоб зламати цю порочну систему, ми і боролись. І якщо ми хочемо, щоб замість корумпованих чиновників прийшло нове молоде покоління, ми повинні подумати про те, щоб створити умови, при яких нові люди будуть могти працювати і не думати про гроші.

Інакше у нас знову на керівні посади пролізуть чиновники-корупціонери, які отримуватимуть 1300 гривень, а самі будуть їздити на Лексусах і будувати триповерхові вілли. Лише кому тоді буде від цього легше? Питання ж не у Волосянському, питання у нашій системі. Якщо ми хочемо мати чесних чиновників, маємо дати їм можливість бути чесними. Бо саме в корупції корінь всіх наших бід. І якщо ми не вирішимо проблему корупції, то ніколи не вирішаться всі інші проблеми з дорогами, низькими зарплатами, пенсіями, з медициною і з правоохоронними органами. Треба знайти той шлях, який допоможе розірвати це замкнене коло.


12.03.2014 18:39 до волошина

Ти волошин, ворюго, не сци, скоро на этап по1деш.
А Волосянського ми знаемо, це чесна людина. Для того шоб чиновники не крали й не брали хабар1в, у них повинн1 бути нормальн1 зарплати!


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат