В Ужгороді порізали в.о. мера

admin 05.03.2014 09:56 ПОДІЇ

В.о.мера Ужгорода Щадею невідомий ледь не проштрикнув нирку. Подробиці.

В.о.мера Ужгорода Щадею невідомий ледь не проштрикнув нирку. Подробиці
Сьогодні,   4 березня, близько 9 години вечора на в.о.мера Ужгорода Віктора Щадея напав невідомий та штрикнув його ножем. Віктор Щадей саме виходив з кафе на вул.Минайській, йшов до машини, був сам. Невідомий підбіг до нього ззаду і штрикнув ножем вище нирки. Про це Zaholovok.com.ua розказав Павло Чучка, депутат міськради, який тримає зв'язок з постраждалим в.о. мера Ужгорода.

«Зробили швидко промивку, перев’язку, приїхала міліція. Небезпеки життю немає. – каже Пало Чучка. - Перед тим Віктор на зустрічі. Мали йому «на хвіст» точно впасти. Адже Віктор - ласа здобич. Поки у в.о.мера не обрали заступників, він за все відповідає. А без в.о. мера жодної сесії, засідання виконкому не можна було б провести. Процедура обрання заступників затяглася, багато часу пішло на формування міськвиконкому».

За словами Павла Чучки, небезпеки здоров’ю Віктор Щадея немає. Чоловік каже, що Віктор з часу попереднього нападу на нього ходив постійно з колегами, друзями. Цього разу був сам. І це не перше загроза Віктору Щадею з часу його обрання в.о. мера. Чотири дні тому з Віктором Щадеєм сталася ще одна неприємність.

Zaholovok

admin

ТЕГИ : Віктор ЩадейлюстраціяУжгород

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат