Прокуратура припускає, що на в.о. мера Ужгорода здійснили замах на вбивство (ОФІЦІЙНО)

admin 05.03.2014 16:59 ПОДІЇ

На даний час проводяться слідчі (розшукові) дії, спрямовані на встановлення фактичних обставин вказаного злочину та особи, яка його вчинила

Попередньо відомості про вказаний факт СВ Ужгородського МВ УМВС України в Закарпатській області внесено до ЄРДР, та розпочато досудове розслідування за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 125 КК України (умисне легке тілесне ушкодження).
      Проте, після отримання додаткової доказової інформації прокуратурою було дано вказівку слідчому міліції про зміну кваліфікації даного злочину на замах на умисне тяжке тілесне ушкодження (ст.15 та ч.1ст. 121 КК України). На даний час вживаються додаткові заходи щодо встановлення усіх обставин злочину, здійснюється опитування широкого кола осіб.
    Враховуючи нинішню посаду потерпілого та його політичну і громадську діяльність, прокуратура не виключає можливість, за наявності достатніх підстав, змінити кваліфікацію на замах на умисне вбивство (ст.15 та ч.1.ст 115 КК України).
    Попередньо встановлено, що 4 березня 2014 року близько 21 години в м. Ужгороді поблизу одного з розважальних закладів, невстановлений на даний час зловмисник, діючи умисно, спричинив тілесні ушкодження виконувачу обов’язків Ужгородського міського голови у вигляді: колото-різаної рани поперекової ділянки з ліва, після чого втік з місця злочину. На даний час 32-річний чиновник поміщений на стаціонарне лікування до Ужгородської центральної міської лікарні.
    Прокуратурою Закарпатської області забезпечено контроль за ходом досудового розслідування.

Прес-служба прокуратури Закарпатської області
фото INT

admin

ТЕГИ : Віктор Щадей

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат