Головний лікар ужгородської лікарні розказав усі деталі поранення в.о. мера Ужгорода

admin 05.03.2014 10:16 СОЦІО

Як повідомив головний лікар центральної   міської клінічної м. Ужгорода Іван Курах, вчора ввечері о 21.04 йому зателефонував Віктор Щадей, який повідомив, що його «вкололи чимось гострим у поясницю».


Подробиці нападу на в.о. мера Ужгорода читайте тут


Через дві хвилини «швидка» вже транспортувала постраждалого до травмпункту ЦМКЛ, де було зроблено обстеження (рентген та УЗІ) на предмет пошкодження внутрішніх органів. В операційній травмпункту постраждалому надано медичну допомогу: зупинено кровотечу, оброблено рану. Діагноз: проникаюче ножове поранення в заочеревний простір поясничної ділянки зліва. Глибина пошкодження близько 8 см, на шкір розріз шириною 1,5-2 см.   Медики стверджують, що удар нанесений професійно, дуже гострим предметом (вірогідно ножем) який пройшов через курточку, щільний піджак та сорочку… І   тільки за щасливим збігом обставин внутрішні органи не пошкоджено.      

За словами медиків стан здоров’я Віктора Щадея на ранок 5.03.2014 року – задовільний. Зранку зроблено повторне УЗІ-обстеження, яке показало набряк заочеревного простору. Зараз Віктор Щадей перебуває у хірургічному відділенні ЦМКЛ.

admin


За матеріалами прес-центру УОЗ у Закарпатській області

ТЕГИ : Віктор ЩадейУжгород

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат