Верховний Суд України перегляне справу стосовно «Корони»

28.02.2014 11:29 РАТУША

Попри те, що наразі «Корона» активно реставрується, ставити остаточну крапку в питанні, вочевидь, зарано.

Як відомо, прокуратура Закарпатської області домагалася визнання недійсним конкурсу з продажу об’єкта комунальної власності — комплексу «Корона».

Незважаючи на те, що Вищим господарським судом України було відхилено касаційну скаргу прокуратури Закарпатської області у справі за позовом прокуратури м. Ужгорода в інтересах держави та територіальної громади міста Ужгорода до Департаменту міського господарства Ужгородської міськради, ТОВ «Проект готель консалтинг ЛТД» за участі третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача ПТВП «Коруна», про визнання недійсним конкурсу з продажу даного об’єкта комунальної власності, Генеральна прокуратура України визнала обгрунтованими доводи касаційної скарги прокуратури області. Відтак прокуратурою ініційовано новий судовий процес щодо готельного комплексу «Корона» вже у Верховному Суді України, повідомляє прес-служба прокуратури Закарпатської області.

Питання про те, щоб повернути готельний комплекс «Корона» у власність міста, вже звучало на позачерговій сесії Ужгородської міськради в понеділок.

ТЕГИ : Корона

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат