Щадей з Чучкою почали вирішувати свої питання бійкою

admin 25.02.2014 17:04 ПОДІЇ

Щадей і Ко вже вирішують свої земельні питання. Тимчасовий мер Ужгорода з "групою підтримки" затіяв бійку з приміським "мером".

Сьогодні, 25 лютого, щойно вчора обраний новий секретар міської ради, а відтак в.о мера Ужгорода Віктор Щадей близько полудня навідався до сільського голови Баранинців Юрія Марусяка. Зі Щадеєм були також Павло Чучка (колишній сільський голова Баранинців) та ще 6 чоловіків «спортивної статури».

Як повідомив «7 Днів» телефоном Марусяк, спочатку Щадей намагався поговорити з ним віч-на-віч. Проте коли зрозумів, що на те, що він уже при посаді, ніхто не поведеться, бризнув сільському голові Баранинців в очі з газового балончика і затіяв бійку, до якої приєдналися чоловіки, що прибули з ним. На допомогу Марусяку збіглися деякі депутати та мешканці села.

«На публіку» Щадей, Чучка та інші нападники кричали, мовляв, вимагають, аби Марусяк написав заяву про складання повноважень бо працював із попередньою владою, з Партією регіонів. А ще – обіцяли, що посадять в тюрму. Марусяк зазначив, що тільки двоє з тих, що затіяли конфлікт – мешканці Баранинців, інші взагалі не причетні до справ села.

Однак справжня причина візиту «гоп-компанії» -- земельні інтереси. Чучка, будучи головою села, виділив Щадею та ще багатьом особам земельні ділянки. За протестом прокуратури це рішення, уже за нового сільського голови, Марусяка, рішенням депутатів сільради було скасовано.

Юрій Марусяк розповів «7 Днів»: «Я робив разом з Чучкою. Но я коли увідів тот список на землю, я був у шоці. Тим рішенням він собі так попортив у селі, що вже коли йшов у 2012-му на вибори у Верховну Раду, у рідних Баранинцях не назбирав даже 400 голосів».

Нагадаємо, що 24 лютого Віктора Щадея було обрано в.о. мера Ужгорода.

admin


За матеріалами сайту Нове Закарпаття

ТЕГИ : Віктор ЩадейПавло Чучка

Коментарі :


25.02.2014 17:49 123

" Мер, то є вибірна посада. У мера є заступники, які мають виконувати обовязки на час його відсутності. На якій підставі купка людей вирішила, що ця людина має бути виконувачем обовязків. Куди дивиться Народна рада!!! Одного бандита змінили на іншого!!!"»


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат