Сергій Ратушняк: Чим завершується для краю Майдан і кров героїв

22.02.2014 10:36 ПОЛІТИКА

З 1998 року Закарпаття живе під гнітом кримінального угруповання «Барва», область деградує, розвиток бізнесу триває тільки у цієї банди і у влади. Всім іншим — зась.


Зараз це кримінальне чудовисько Балога купив 5 закарпатських нардепів від ПР і потягнув їх, як баранів, до ВРУ для демонстрації «ваги». Ледиді пообіцяв за це якусь «безпеку». Тому той і брав активну участь у цій зраді. А від ОПО — ТЯК (Тягнибок, Яценюк, Кличко)   прибрав собі область. Сам же глава клану «Барва» ні особисто, ні його брати, ні сини, ні дружина, яким також купив мандати депутатів облради, на   Майдан у Київ не з’явилися.   Хоча в той же час закликав до силового варіанту.

В Ужгороді молодь пошили в дурні і замість «Банду «Барву» братів Балог — геть!», похороводили, поламали двері ОДА, похуліганили в прокуратурі й цим надали мандат злодію на перемовини з опозицією від імені нагнутих нардепиків і від ужгородського Майдану, і всього краю.

Ось так планується завершення «революції» в нашому краї. Братки Балоги — знову «нова» влада. І знову будуть грабунки, відкати, хабарі, контрабанда, з’їдання ПДВ, нищення конкурентів і опонентів тощо. Кадри   при владі — виключно балогівські холуї.

Вітаю усіх закарпатських виборців із вибором «достойних» нардепів: Ковача, Ланя, Бушка, Гайдоша, Шуфрича, Мошака, Петьовки, Балог В. і П. Усі холуї ПР — від депутатів до голови облради і міністра МНС.

Жування 200 грн. від них та їм подібним завершилося для сотень українців могилою. Для Балоги це — не дивина, але і на ваших руках 200-гривневих кров цих українців.

Адже Балога це і є Кравчук, Кучма, Ющенко і Янукович нашого краю, це і є трагедія та кримінально-олігархічний розвиток України! Це і є уособлення   ворогів українського народу, на чиїй совісті зруйнована і пограбована країна, відчай, голод і, врешті-решт,   кров.

Припиніть бути продажними рабами та ідіотами в руках цих злочинців, якщо ви претендуєте на достойне життя в Країні, а не у вольєрі кримінального кубла Балог із Завидова.

ТЕГИ : сергій ратушняквіктор балогамайдан

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат