Чoму Балога в опозиції сам до себе

14.02.2014 15:23 ПОЛІТИКА

Сергій Ратушняк на своїй сторінці у Facebook   висловив свою думку про наслідки конституційного шабашу в 2010 році та політичне пристосуванство Балог:


«Київський колгосп Януковича у ВРУ (більшість) із самого 30.09.2010 спокійнісінько сидів і не пукав із приводу державного заколоту, вчиненого членами Конституційного суду,   а саме ЗЛОЧИНУ, вчиненого групою осіб, який призвів до зміни державного устрою та ОСОБЛИВО ТЯЖКИХ НАСЛІДКІВ ДЛЯ НАРОДУ УКРАЇНИ І ДЕРЖАВИ в цілому.

Не відкрито кримінальне впровадження, не відсторонені від посад винуваті, не вжито запобіжного заходу. Злочин цей за важкістю вище тероризму, бандитизму, масового вбивства тощо. Наслідки цього заколоту очевидні. Безкарно розкрадено понад 60 млрд. доларів зовнішніх запозичень, узурповані всі гілки влади (також злочин), у владу вмонтовано криміналітет і бандформування,   які керують міліцією і прокуратурою... доходи населення (реальна платоспроможність) знижуються протягом чотирьох років поспіль.

Конституційне угруповання під ватажкуванням А. Стрижака відмінило голосування щодо   Конституції в парламенті, вищому законодавчому органі, а голова ВРУ В. Литвин у злочинний спосіб оприлюднив (на що не мав жодного права) новий текст редакції Основного Закону.

Суть. У 2010 році можна було свиснути КСУ і прийняти неправове рішення, а зараз свиснути «НЄЗЗЯ». Тому що президентові так подобається керувати, а значить не хочеться свиснути бригаді «Стрижак і Ко.» для відміни свого ж рішення.

Тим часом результати ТОГО голосування м’яко лягли в рідному Закарпатті. Ростуть у стрижаків торгівельні центри, їздять «Ламборджіні», «Феррарі», малий Стрижак має місце в обласній раді (чи ви десь чули виступ цього «яскравого» політика) і ... готується очолити одну з майданних політичних сил у нашому краї. Це за таких і гинуть люди на Майданах. Браво!

У Закарпатті політичне життя сумнозвісного сімейства Балог взагалі ввійшло у фазу повної і глибокої шизофренії. Вони з 1998 року — влада. Віджимали зі всього живого і мертвого (за останні 4 роки періоду В. Януковича   також). І тут раптом Майдан, пару лимонів із портретами мертвих президентів Америки в чемодан і для Сені (реноме «Сеня — деньги вперёд» збережено), тут пацканчики, лунченки, інша політдистрофія мовчать, а балоги — бзиц — опозиція.

І голосують за новий свій кооператив «Усе Балогам» прямо у кріслі вищого представницького органу регіональної влади. Тобто ВОНО сидить у владі, там же краде, там же дах контрабанді, відкати і ВОНО також в опозиції до цього, тобто до себе. Балоги і влада, Балоги і злодії, Балоги і в опозиції. До самих себе! Ура! І все очолюють. Права нога в опозиції до лівої, а гузиця одна. Електорат уже напружився і не продасться за 200 грн. Мінімум за 300. Далі все на круги свої».

ТЕГИ : сергій ратушняк

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат