У закарпатті формують загони Народної самооборони

admin 07.02.2014 11:47 СОЦІО

Про це повідомив куратор закарпатської молодіжки УДАРу Денис Ман, який входить до складу Народної Ради Закарпаття.


Метою створення загонів Народної самооборони є захист життя і здоров'я людей від протиправних посягань, запобігання вчиненню злочинів, припинення їх вчинення та затримання осіб на місці вчення злочину і забезпечення в такий спосіб охорони громадського порядку.

«Наразі ми займаємося мобілізацією добровольців, задля забезпечення громадського порядку та захисту інтересів суспільства   і   держави   від   протиправних   посягань як   у Києві, так і в інших точках народного спротиву»,   - повідомив Ман.

Громадські формування   з   охорони   громадського   порядку   і державного   кордону   «Народна самооборона» створюються   і   діють   у   взаємодії   з органами місцевого самоврядування, інституціями самоорганізації громадян, Народною Радою, додержуючись принципів справедливості, добровільності, додержання прав та свобод людини і громадянина, рівноправності членів цих формувань.

При формуванні Десятки «Народної самооборони» перевага надається добровольцям із досвідом проходження військової служби та досвідом оперативної роботи.

admin

ТЕГИ : Нпродна самооборонаЄвромайдан

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат