Закарпатці, які вчаться у Польщі, передали допомогу в АТО (ФОТО)

Ольга Тимофієва 24.12.2014 10:26 СОЦІО

 

“Разом ми – сильні. І ми переможемо!”, — під таким гаслом 16 —17 грудняу Вищій Школі Туризму і Екології (WSTiE) в Сухій Безкидській, в Польщі пройшла акція на підтримку українських вояків, які захищають кордони на сході України.

Зініційована Іваном Тимофеєвим, студентом – волонтером Вищої Школи, членом Товариства польської культури Закарпаття, під опікою пані канцлер WSTiE Марії Ґжехинки (р. Mariа Grzechynkа) акція об’єднала   багатьох людей в Сухій Безкидській. Сусіди - поляки ділилися всім, що могло знадобитися нашим хлопцям на передовій.

У гуманітарному вантажі, який доправили в Ужгород студенти WSTiE Іван Тимофеєв та Ярослав Заяць були продукти харчування, теплий одяг, перев’язочні матеріали та навіть різдвяні дарунки для військових. А ще були вітання і найщиріші побажання здоров’я, сили, витримки, миру і Перемоги.

Галина Ярцева, журналістка, координатор Руху підтримки закарпатських військових від імені краян тепло подякувала усім небайдужим, хто долучився до доброї справи, а студенти - волонтери пообіцяли, що ця акція – не остання. Прості люди в Польщі добре розуміють ситуацію в Україні. На її східних рубежах в цей час іде запекла боротьба між світовим Добром і злом. І ті тисячі українських Небесних воїнів, які поклали свої життя на олтар свободи і гідності, захистили також і поляків, їх родини, їх мирне Різдво.

Світ усвідомлює, що з багатовікової шкаралупи поневолення виривається на волю горда, життєлюбна, крилата Душа – Птаха української Нації. І світ підтримує нас, бо разом – ми сила. І ми переможемо! Слава Україні! Народу слава!

P.S. У переддень величного свята Різдва Христового для людей доброї волі у всіх куточках нашої прекрасної планети Земля просимо Божого благословення, Миру, Мудрості і Процвітання.

Підписи до фото:
Фото 1. Викладачі та студенти Вищої Школи Туризму і Екології в Сухій Безкидській, Польща.
Фото 2. Студенти - волотери з координатором Галиною Ярцевою.
Фото 3. В офісі волонтерського Руху підтримки закарпатських військових.
Фото 4. Пані канцлер та Іван Тимофеєв, перед початком акції.

Ольга Тимофієва

ТЕГИ : ЗакарпаттяСхідАТО

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат