Норвегія дасть Закарпаттю гроші

admin 19.12.2014 10:51 СОЦІО

Серед затверджених проектів, які фінансуватимуться, – «Науково-пізнавальний край «Морське око», «Дружба Словаччина-Україна», «Відчуймо один одного» та інші.

17 грудня перший заступник голови Закарпатської обласної ради Михайло Попович взяв участь у другому відбірковому засіданні комітету зі співпраці транскордонного співробітництва з Україною в рамках Норвезького фінансового механізму, що відбулося в Братиславі. За результатами засідання його учасниками було відібрано для подальшої реалізації 17 проектів загальною вартістю майже 11 мільйонів євро. Учасниками проекту виступатимуть й регіони України.

Серед затверджених проектів – «Науково-пізнавальний край «Морське око», «Дружба Словаччина-Україна», «Відчуймо один одного», «Культура та взаємовідносини – шлях до співпраці України та Словаччини», «Забезпечення сталого розвитку міжнародної біосферної резервації в Східних Карпатах», «Розвиток робочої сили прикордонних регіонів», «Іноваційні підходи в освіті «InovEduc», «Міжнародне партнерство в галузі молодіжного спорту», «Охорона природи як можливість для розвитку регіонів», «Ліси для громад – ліси без бар’єрів», «Екосело», «Генерація 2020», «Історія та історична пам’ять в регіоні Словаччина-Угорщина-Україна», «RegioMap», «Транскордонна співпраця в області трансферу нових практичних навичок», «Навчання з проектів європейської інтеграції між Норвегією та Україною» , «Планування розвитку   прикордонного розвитку Словаччина та України».

admin


За матеріалами прес-служби Закарпатської обласної ради

ТЕГИ : НорвегіягрантЗакарпаття

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат