Виконком Ужгородської міськради вже без двох членів

admin 13.11.2014 11:24 РАТУША

Нагадаємо, вчора, 12 листопада, на початку засідання виконавчого комітету лідер «Карпатської Січі» Тарас Деяк припинив своє членство в Ужгородському виконкомі.

Хлопець пояснив це реваншем екс-регіоналів.

"Минулої пятниці на засідання міської ради відбувся реванш представників вчорашнього режиму. Силами депутатів-регіоналів у відставку було відправлено Віктора Щадея, який був представником демократичних сил, представником, якому дав підтримку Ужгород під час Революції Гідності. Ні для кого не секрет яких міських депутатів ми маємо. Майже вся міська рада того самого регоналівського сміття, яке далі продовжує гребти гроші і влаштовувати цирки.

На сході зараз війна, а тут всяка гнилота продовжує ділити землю, приймати якісь хмарні рішення, які не мають жодного сенсу, замість робити реальну роботу. У цій ситуації вважаю для себе неприйнятним продовжувати перебувати у виконкомі, тому написав заяву про вихід зі складу виконкому міської ради. Зараз ми з бійцями Карпатської Січі їдемо наводити порядок на Сході - не сподівайтесь, наведемо! А потім прийдемо наводити порядок сюди. І тоді вже кожен із тих, хто тут протирає штани і набиває кишені, лежатиме у смітнику. Готуйтесь", - написав згодом Тарас Деяк.

Сьогодні ж стало відомо, що з виконкому вийшов і керівник ужгородської «Свободи».



12 листопада 2014 року Всеукраїнське об’єднання «Свобода» заявило про відставку всіх міністрів, голів обласних та районних адміністрацій, що є членами партії. В свою чергу, на фоні останніх подій в місті, свободівець, Томаш Лелекач виходить зі складу виконавчого комітету Ужгородської міської ради, - пише прес-служба Закарпатської обласної організації ВО «Свобода».

«Рішення вийти зі складу виконкому є наслідком роботи одіозного складу Ужгородської міської ради. Раніше на одному із засідань Ужгородської ради, Едуард Леонов, нардеп свободівець, зазначив, що міськрада вже вичерпала себе у плані довіри громадян , і в плані політичному. Яке цікаве співпадіння: зняття секретаря ради та одночасне проштовхування земельних рішень, лобі зовнішньої реклами, і так далі. Виконкомом ми намагались впорядкувати та вирішити чимало проблем ужгородців. Проте депутати не могли більше грати роль справедливих та стали по іншу сторону від мешканців міста, на бік власних бізнес інтересів. Революція Гідності навчила міських обранців вибачатись за скоєні злочини, але не навчила займатись благоустроєм Ужгорода, виконувати передвиборчі обіцянки, вкінці кінців просто бути людьми. Дякую за спільну працю колегам у виконавчому комітеті. Багато корисного зробили для громади, ще більше зробили б за умови співпраці міської ради. Група колишніх регіоналів після Майдану притихла, але тепер, коли нова більшість підживлена вчорашніми псевдо-революціонерами намагається повернути старий лад – сенсу працювати з ними я не бачу. Якщо правоохоронні органи сліпі і нічого не бачать то громада міста самостійно наведе порядок. Націоналіст не братиме участі у циркових виставах які влаштовують у міській раді «обранці громади» , - коментує свій вихід із виконкому Томаш Лелекач.



Zaholovok

admin

ТЕГИ : Ужгородвиконкомвлада

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат