В Ужгороді хлопчик "вилетів" з ВАЗу під колеса автобусу... (ФОТО)

admin 31.01.2014 09:46 СОЦІО

 

На передньому пасажирському сидінні ВАЗу сиділа жінка з 5-річною дитиною на руках, при зіткненні дитину «викинуло» з автомобіля під колеса автобуса.


30 січня, близько 19.00, в Ужгороді водій автомобіля «ВАЗ-21063», рухаючись мостом через річку Уж, по вулиці Бабяка, на слизькій дорозі не впорався з керуванням авто та виїхав на зустрічну смугу, де допустив зіткнення з рейсовим автобусом марки «ПАЗ».

Як йдеться у повідомленні прес-служби УДАІ УМВС у Закарпатській області, на передньому пасажирському сидінні ВАЗу сиділа жінка з 5-річною дитиною на руках, при зіткненні дитину «викинуло» з автомобіля під колеса автобуса. Від отриманих травм хлопчик загинув на місці. Його мама та водій ВАЗу з травмами доставлені до обласної лікарні. Ні водій, ні пасажири автобуса не постраждали.
"Автомобіль поміщено на штрафмайданчик. Проводиться перевірка. Водії, вкотре нагадуємо – кермування автомобілем на слизькій дорозі вимагає максимальної уважності та обережності! Також, для попередження травмування, обов’язково користуйтеся пасками безпеки", - повідомляє відомство.

admin

ТЕГИ : УжгородДТПДАІ

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат