Футбол, ЛЄ. "Динамо", "Металіст" та "Дніпро" проведуть вирішальні матчі (Анонс)

06.11.2014 14:36 СПОРТ

Сьогодні три українські клуби спробують своє щастя в четвертому турі Групового етапу Ліги Європи.


Найбільше удачі знадобиться «Металісту» у виїзному матчі з чемпіоном Польщі ФК «Легія». Жодного очка після трьох поєдинків фактично не залишають надії харків’янам, лише сподівання.

«Легія» — «Металіст» (22.00, «Футбол 1»)

Становище та матчі в групі «L»

Не набагато кращі справи у «Дніпра», який також досліджує дно турнірної таблиці. Загалом «Дніпро» останнім часом заборгував своїм уболівальникам. Тут вам і поразка від «Карабаху» в попередньому поєдинку Ліги Європи (0:1), тут вам і фіаско в матчі з «Динамо» в рамках УПЛ. Лише перемога у виїзному матчі з «Карабахом» дасть шанс поборотися за другу путівку в групі «F».

«Карабах» — «Дніпро» (19.00. «2+2»)

Становище та матчі в групі «F»

У наступного представника УПЛ ФК «Динамо» справи йдуть непогано. В групі «J» означився аутсайдер «Ріу Аве», інші команди мають по 6 очок. В наступних матчах «Динамо» прийме Ольборг, потім «Ріу Аве» і закінчить виступ у груповому раунді виїзним матчем проти «Стяуа». Нагадаємо, що в минулому матчі кияни програли «Ольборгу», назвати рахунок таким, що відповідає подіям на полі не можна. Стаистика свідчить про перевагу у володінні м’ячем та кількістю ударів по воротах.

«Динамо» — «Ольборг» (22.00. «Україна», «Футбол 2»)

Становище та матчі в групі «J»


Нагадуємо, що найкомфортнішим місцем перегляду матчу є кантрі-ресторан ARIZONA, що розташований в Ужгороді у парку імені Горького. Спортивні події тут транслюються на широкоформатних кіноекранах, або на телевізорах з великою діагоналлю. Приємного відпочинку.

ТЕГИ : фк металістфк дніпрофк динамоліга європи

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат