Футбол. "Шахтар" прийме БАТЕ на "Арені Львів" (Анонс)

05.11.2014 15:05 СПОРТ

Сьогодні відбудуться матчі 4-го туру Групового раунду в групі «Н». «Шахтар» прийматиме БАТЕ, а «Атлетик» — «Порту».


Португальський клуб зможе оформити собі путівку до плей оф, якщо переможе. Серйозну заявку на проходження далі зробить «Шахтар», якщо вдома переможе БАТЕ. Після феєричного матчу в Борисові якось не віриться, що в сьогоднішньому матчі на «Арені Львів» може бути зафіксований будь-який інший результат, окрім перемоги «Шахтаря».

За два минулих два тижні чемпіон Білорусі поправив собі настрій чотирма турнірними очками, здобутими в національному чемпіонаті, три з яких були взяті у виїзному матчі проти мінського «Динамо», головного конкурента на перемогу в чемпіонаті. Тепер перевага борисовчан над столичним клубом обчислюється чотирма очками — і це за три тури до фінішу. Всі три матчі, що залишилися БАТЕ проведе на своєму полі.

«Шахтар» у чемпіонаті України за цей час зіграв один матч, в якому, як відомо, програв «Металургу» (Д). Вперше за час виступів другої донецької команди в УПЛ.

Група «Н»
5 листопада, середа:

«Шахтар» — БАТЕ (21.45. «Украина», «Футбол 2»),
«Атлетик» — «Порту» (21.45).

Нагадуємо, що найкомфортнішим місцем перегляду матчу є кантрі-ресторан ARIZONA, що розташований в Ужгороді у парку імені Горького. Спортивні події тут транслюються на широкоформатних кіноекранах, або на телевізорах з великою діагоналлю. Приємного відпочинку.

ІНШІ МАТЧІ

 photo 411043504370-438043C0435043D04380-1_zpsfcad9d35.jpg

ТЕГИ : Ліга чемпіонівфк шахтар

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат