ІНФОГРАФІКА: як партії розділили місця у новій Раді

admin 27.10.2014 10:39 ПОЛІТИКА

 

Редакція ТСН, ґрунтуючись на остаточних даних екзит-полів, підрахувала приблизну кількість крісел, у які сядуть представники партій, що подолали прохідний 5-відсотковий бар'єр, не включаючи самовисуванців та мажоритарників.

ЗМІ підрахували, як партії розділять місця у новообраній Раді (ІНФОГРАФІКА)

Відтак, згідно з попередніми розрахунками, Блок Петра Порошенка - лідера перегонів - отримає приблизно 65. Друге місце - у "Народного фронту" - 58 крісел. Третій результат - в об'єднання "Самопоміч" - 33 крісла. Четверті за кількістю посадкових місць - радикали Олега Ляшка, і їхніх крісел може бути 19. Далі - "Опозиційний блок" і 18 крісел. Шості - представники "Свободи" - 16 місць. І в "Батьківщини" - також 16.

ЗМІ підрахували, як партії розділять місця у новообраній Раді (ІНФОГРАФІКА)

Водночас, якщо уявити, як розподіляться крісла, якщо до вже розсаджених партійців підсядуть їхні мажоритарні однодумці з тих самих партій плюс самовисуванці, тоді у Блоку Порошенка буде 142 місця, у "Народного фронту" - 93. "Самопоміч" отримає 34 посадкових місця. Прибічники Ляшка - 20 крісел. 31-не крісло відійде "Опозиційному блоку", "Батьківщині" - 27 крісел. "Свобода" - отримає 25 місць. А самовисуванці отримають 51-е крісло. Проте, під чиї прапори розійдуться вони, наразі не відомо.


ТСН

admin

ТЕГИ : вибори 2014

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат