Міліція допитує спостерігача від кандидата Ковача по округу №68

admin 26.10.2014 14:24 КРИМІНАЛ

У місті Ужгород (одномандатний виборчий округ № 68) на звичайній виборчій дільниці № 210725 (початкова школа № 1, вул. Висока, 4) зафіксовано спробу контролю явки на голосування конкретних виборців.


Як повідомляє спостерігач ОПОРИ з місця події, один із присутніх у приміщенні ДВК чоловіків мав при собі список з іменами людей. Окремі виборці після голосування підходили до нього й про щось говорили,- пише ГМ ОПОРА.

На це одразу звернули увагу інші спостерігачі, на місце події викликали міліцію. Чоловік, якого, як виявилося, керівництво ДВК навіть не зареєструвало під час ранкового засідання комісії, представився офіційним спостергіачам кандидата Ковача Василля Ілліча (самовисування) і пред`явив відповідне посвідчення.

Чоловіка запрошено до міського відділу міліції для з`ясування ситуації. Як повідомив ОПОРІ заступник начальника Ужгородського МВ УМВС України в Закарпатській області Вячеслав Григорєв, спостерігач кандидата наразі дає слідчим пояснення, список із іменами людей вилучено.

У виборчому штабі кандидата Ковача Василя Ілліча представнику ОПОРИ сказали, що про цю ситуацію дізналися з мережі Інтернет, тому порадили за коментарями звертатися до міліції.

admin


За матеріалами Ужгородського прес-клубу

ТЕГИ : Василь КовачГМ Опоравибори 2014

Коментарі :


05.12.2014 13:20 жуст

этого ковача давно посадить пора вы прийдите на базарчик на улице гагарина и спросите там про лампочки иллича


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат