Наразі сім’ї Балоги не вдається взяти всі посади у області

admin 24.10.2014 15:51 ПОЛІТИКА

Сьогодні, 24 жовтня, на прес-конференції голова Закарпатської ОДА Василь Губаль нарікав на бюрократію в Кабміні, яка гальмує призначення йому заступників і голів райдержадміністрацій.

Про це пише сайт 7днів

За твердженням видання, про обговорення кандидатур на ключові посади в області громадою, що робилося після революції і призначення Валерія Лунченка, вже взагалі не йдеться.

Але з призначенням першим замом Володимира Чубірка не склалося, схоже,   вже остаточно -- великі амбіції не пройшли "сито" урядовців.

За результатами виборів і оновлення Кабміну намагання Балог підгребти під себе всі ключові посади краю, схоже, зазнають фіаско.

admin

ТЕГИ : Володимир ЧубіркоВасиль Губальіван балога

Коментарі :


24.10.2014 16:39 Нижнянин

Хочу поділитись думками по кандидатах по нашому округу і дізнатись про них більше від своїх земляків:
Балога Павло Іванович – Самовисування, при підтримці блоку Петра Порошенка, всі цього кандидата добре знають і кожен його любить по своєму

Келемен Роман Юрійович – самовисування, цікавий кандидат, не знаю хто його підтримує, багато майданить на фейсбуці – мода тепер така, мені ці всі випендоси не дуже до вподоби!

Кобаль Іван Іванович – Самовисування, родом із Загаття. Заступник директора фірмочки «Дніпро-Бета», яка функціонує на Придніпровї, але водночас пише, що живе в Загатті. Фетезі якесь. Но в то шо іршавський Ковбаско колись їздив на роботу у Воловець, коли там чолив адміністрацію, можна повірити, а як пояснити цей новий робото маршрут? Народ просвітіть відки сись чел взяв ковбик-літачок?

Мондич Михайло Михайлович – Радикальна Партія Олега Ляшка, якщо він такий же епатажний як його гуру, то на зустрічах з ним можна добре повеселитись, але в парламенті він навіть кулаками   якусь ідею відстояти не зможе. Хук справа і він на лікарняному)))

Попович Василь Васильович – Самовисування, із Липчі мужичок, цікаво як він суміщає приватного підприємця і вчителя. Народ напишіть який він підприємець і який вчитель і чого в нього більше з цих двох відображень?)))

Рішко Василь Іванович – Самовисування, цей ваще жжот житель Хуста родом із Чумалева на Тячівщини, безробітний, середня освіта і наклав свої Біг-морди у наших огородов?! Питається: Відки мані? Цікаво, що я натикнувся на фірмочку на Тячівщині із назвою «Рішко Василь Іванович», якою керує жіночка із прізвищем Рішко. Це напевне тьотя з Америки переселилась якраз перед виборами?

Рішко Віталій Васильович — само висування, але водночас член «Свободи», цікавий фактор, але чому він це не вказує. Мабуть рейтинги цієї партії не блещут?! Чим займався, прославився цен кент? Народ просвітіть?

Сабадош Василь Михайлович – Політична партія “НАРОДНИЙ ФРОНТ”, Юрист із Сокирниці, керуючий справами Хустської міської ради, Хустяни відгукніться: Як він у вас там керує справами?

Шпілька Василь Миколайович – політична партія Всеукраїнське об’єднання “Батьківщина”, приватний підприємець по мебельній галузі? А може паркетній, а може просто вивозив ліс? Народ просвітіть за сього кандидата його позитивні сторони, бо Юлька його явно не піднімає в моїх очах?!

Якубець Василь Юрійович – Партія Сергія Тігіпка “Сильна Україна”, народився в Липчі, а живе в Ізі, тимчасово не працює, но біг-морди його висять, якщо він такий же як його гуру, то він має знати класно говорити, однак з іншої сторони як не крути, а ця сила у народу асоціюється з дечим не таким як хотілося б. Плюс ходять слухи, що Василь Юрійович тимчасово очолював Хустську Облімістрацію за Батонної республіки? Народ це правда чи вигадки?  


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат