Чому Порошенку не довго бути президентом (ДУМКА)

admin 22.10.2014 11:24 ПОЛІТИКА

"Пане Порошенко, вам залишилось не довго бути президентом", — так пише лідер Української Національної Консервативної партії Олег Соскін. Далі - пряма мова.  


Пане Порошенко, ви посилаєте Кучму вести переговори з бандитами і терористами, підписувати з ними різні меморандуми, ви підписуєте закон про особливості місцевого самоврядування на територіях, окупованих ДНР і ЛНР, і тим самим фактично даруєте їм державність, ви ведете переговори з Путіним і укладаєте з ним якісь домовленості.


Однак, сьогодні в десятках країн світу діють терористичні угрупування, які продовжують криваві війни з законними урядами, і ніхто цим терористичним угрупуванням не збирається надавати жодних статусів, їх просто знищують. Достатньо подивитися на приклади таких країн, як Іспанія, Колумбія, Мексика, Шрі-Ланка, Філіппіни, Індонезія, Малайзія, Таїланд, М'янма, Індія, Пакистан тощо.
Ви, як людина, що вивчала міжнародне право, знаєте, що між Україною та Російською Федерацією існує цілий ряд договорів та угод, які до цього часу не втратили своєї чинності, але були грубо порушені кагебістським керівництвом Російської Федерації. Ось лише деякі з них:


Угода між Урядом України і Урядом РФ про вільну торгівлю від 24.06.93.
Угода між Україною і РФ про співробітництво і взаємодію з прикордонних питань від 03.08.94.
Угода між Україною і РФ по Чорноморському флоту від 09.06.95.
Угода між Україною і РФ про статус та умови перебування ЧФ РФ на території України від 28.05.97.
А також Договір про дружбу співробітництво і партнерство, і так звані харківські угоди.


Всього 377 угод, протоколів, меморандумів підписано між Україною та Російською Федерацією. І незважаючи на це, Путін цинічно напав на Україну, розпочав відкриту збройну агресію проти нашої держави, а також фінансує і всіляко підтримує російські терористичні угрупування в Україні.
Більше того, за три дні до ваших переговорів з Путіним у Мілані, він 14 жовтня в інтерв'ю сербській газеті політика заявив наступне:


“К сожалению, «вакцина» от нацистского вируса, выработанная на Нюрнбергском трибунале, в некоторых государствах Европы теряет силу. Наглядное свидетельство – открытые проявления неонацизма, которые стали уже обыденной вещью в Латвии и других странах Прибалтики. Особое беспокойство в этом плане вызывает ситуация на Украине, где в феврале произошёл антиконституционный государственный переворот, движущей силой которого стали националисты и другие радикальные группировки.
Сегодня наш общий долг – противодействовать героизации нацизма, твёрдо противостоять попыткам ревизии итогов Второй мировой войны, последовательно бороться с любыми формами и и проявлениями расизма, ксенофобии, агрессивного национализма и шовинизма”.


Тобто ви ведете переговори з Путіним, а він заявляє, що в Україні відбувся антиконституційний державний переворот на чолі з нацистами, і погрожує послідовно боротися з цими “нацистами”. Про які домовленості можна після цього говорити з Путіним?
Отже, пане Порошенко, часу у вас залишилось мало. Не повторюйте помилок Богдана Хмельницького 1654 року і гетьмана Скоропадського 1918 року. Станьте врешті-решт українським націоналістом, патріотом-державником. Почніть виконувати першочергові завдання, щоб врятувати суверенність, соборність і незалежність України. А саме:


Перше. Досить терпіти щоденні обстріли і вбивства наших військових. Час перейти до знищення терористичних банд в Донецькій і Луганській областях.
Друге. Досить терпіти Лугандонію на українській землі, час знищити ДНР і ЛНР, доки вони не знищили Україну.
Третє. Треба провести поліцейську операцію із залученням армійських підрозділів по виявленню і знищенню залишків терористичних банд.
Четверте. Треба провести повну декагебізацію України.
П'яте. Необхідно терміново зробити все для того, щоб об'єднати церкви в Єдину Українську Помісну Православну Церкву під омофором константинопольського патріарха. Адже без Єдиної Церкви не буде єдиної держави.
Пане Порошенко, ще раз підкреслюємо, часу залишилось обмаль. Якщо ви не почнете діяти в інтересах України та української нації, перебувати на посту президента України вам залишилось уже недовго.


Джерело: OSP-UA

admin

ТЕГИ : Петро Порошенко

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат