В Ужгороді відкрили художній конверт "Україна — єдина країна" (ФОТО)

admin 15.10.2014 11:06 РАТУША

 

З нагоди Всесвітнього дня пошти, який світова поштова спільнота святкує 9 жовтня, в Ужгородському поштамті відбулося урочисте спецпогашення художнього маркованого коверту «Україна – єдина країна, единая страна».

До святкування долучилися навіть діти, які малюнками на асфальті також зобразили єдину та мирну Україну.

Традиційно на всій планеті до Всесвітнього дня пошти проходить Міжнародний тиждень листа, у рамках якого прийнято писати листи.Укрпошта свою чергу до даного заходупроводить всеукраїнську акцію«За мир в єдиній Україні». Написати справжнього листа з побажаннями миру та єдності може кожен бажаючий з усієї України. Адресувати такого листа можна близьким та друзям, або ж надіслати на адресу: Оргкомітет акції «За мир в єдиній Україні», вул. Хрещатик, 22, Київ 01001.Незважаючи на розвиток Інтернету та інших сучасних засобів комунікації, цей спосіб листування залишається найбільш душевним.

У зв'язку з великою популярністю акції, яка проходить одночасно у всіх регіонах України, її вирішено продовжити до кінця року. Листи, надіслані до Оргкомітету, друкуватимуться на корпоративному сайті Укрпошти та в газеті «Поштовий вісник».Укрпошта об’єднуєлюдей: надішліть частинку своєї любові співвітчизникам у різні куточки України з побажаннями миру та єдності.

Сьогодні Укрпошта переживає період глобальних перетворень та змін, мета яких – перетворення Укрпошти як найбільшого оператора поштового зв’язку України на успішне, гнучке та рентабельне підприємство. На підприємстві впроваджена та активно діє Програма якісних змін, яка включає в себе такі реформаторські проекти, якоптимізація логістичних маршрутів, підвищення культури обслуговування клієнтів, масштабне галузеве навчання персоналу з акцентом на операторів та листонош, автоматизація всіх робочих місць та облік складських та логістичних процесів, перегляд технологічних карт тощо.

Укрпошта виконує важливу соціальну функцію для держави – забезпечує населення якісним поштовим зв’язком. Навіть там, де немає мобільного зв'язку, Інтернету та телебачення, є поштова скринька та відділення поштового зв’язку. Національний оператор несе життя у найвіддаленіші куточки України – доставляє людям пошту, пенсії та періодичні видання, з 12.5 тис. поштових відділень, 10 тис.- у сільській місцевості.
Такі поняття, як довіра, мобільність і доступність у населення України вже давно чітко асоціюються з Укрпоштою. Майже половина українських пенсіонерів отримує гроші через Укрпошту. Окремо слід наголосити про відважність поштовиківДонбасу, які за час проведення АТО не раз ризикували своїм життям для того, аби забезпечити населення необхідними послугами поштового зв'язку.Укрпошта віднаходить можливості здійснювати поштові відправлення в східні регіони України та поступово поновлювати там роботу поштових відділень.

admin


За матеріалами Юрія Ломакіна

ТЕГИ : пошталистиУжгород

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат