Губернатор Закарпаття продовжує кадрову чистку

admin 06.10.2014 10:23 СОЦІО

Ігор Фізик - керівник Закарпатського обласного управління лісового і мисливського господарства, виходець із Рівненщини, вже не очолюватиме галузь у нашому краї.

Про це поінформував голова ОДА Василь Губаль, відповідаючи на питання журналістів під час прес-конференції.
Як повідомлялося раніше, новим головою ОДА Фізику було запропоновано піти з посади через те, що не сприяв розвитку галузі, а навпаки - занедбав справу. Те, що робиться у сфері хазяйнування в лісах, Василь Губаль назвав «варварством» і висловив побажання, аби відповідальна за це особа не лише звільнилася, а й покинула область, повернувшись у рідний регіон.
Василь Губаль сказав на прес-конференції, яка відбулася у суботу, 4 жовтня: від помічників має інформацію про те, що Ігор Фізик перебуває у Києві, куди поїхав на прийом до керівництва Державного агентства лісових ресурсів України, аби подати заяву на звільнення з посади на Закарпатті і поспілкуватися з приводу працевлаштування в іншому регіоні.
Загалом же розвиток лісової галузі входить у пріоритети, які поставив собі очільник області в роботі. У важливій для Закарпаття сфері заплановані серйозні реформи. З пропозиціями з цієї теми керівництво області звернеться до Кабінету Міністрів України.

admin


За матеріалами прес-центру Закарпатської ОДА

ТЕГИ : лісВасиль ГубальІгор Фізик

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат