127 «голосувальників   за диктатуру» знову йдуть в Раду

04.10.2014 14:30 ПОЛІТИКА

127 народних депутатів, які 16 січня підтримали «закони про диктатуру», знову балотуються в Раду. Про це йдеться в результатах аналізу руху «Чесно».


39 з цих кандидатів балотуються за списками партій, 88 — у мажоритарних округах.

Найбільше «голосувальників за диктатуру» у списку «Опозиційного блоку» — 15. 13 таких кандидатів у списках Компартії, Сергій Тігіпко у список своєї «Сильної України» записав 11 таких кандидатів.

Серед 88 кандидатів, що голосували за «закони про диктатуру» і висуваються в одномандатних виборчих округах, 2 кандидати висунені Компартією, 1 кандидат висунений Блоком Петра Порошенка. Решта 85 кандидатів йдуть самовисуванцями.

Аналіз руху «Чесно» грунтується на даних поіменного голосування за законопроект № 3879, розміщених на офіційному сайті Верховної Ради.

Кандидатами, які голосували за «диктаторський закон» 16 січня, вважаються в тому числі й депутати, які пізніше написали заяву «про відкликання голосу».

Нагадаємо, що із нардепів-закарпатців, які йдуть на вибори до Верховної Ради знову, за ці закони голосували Михайло Ланьо та Василь Ковач (у народі — Вася-Кіловольт). При чому останній активно піариться в ЗМІ, але обходить питання: чому 16 січня він незаконно проголосував за закони, які обмежували права українців.

ТЕГИ : Василь Ковач

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат