ЛЧ. "Шахтар" у Львові приймає "Порту" (Анонс)

30.09.2014 17:41 СПОРТ

Три роки тому «Шахтар» двічі поступився «Порту» на груповому етапі Ліги Чемпіонів. Тоді перевага драконів здавалося переважною. Однак за минулий час результати обох команд були практично ідентичними — вихід до 1/8 фіналу головного клубного турніру Європи у 2012-му і третє місце в групі в 2013-му.

Навіть в національній першості позиції двох клубів похитнулися, однак, якщо «Шахтареві» все ж вдалося втриматися на вершині, то «Порту» скотився на третє місце. Все це відбулося на тлі серйозних змін у складах команд.

Дивлячись на команду Луческу, можна відзначити, що вони, нарешті, показують свою гру. Після всіх криз Дуглас Коста і Алекс Тейшейра набрали форму, Азеведо виглядає на своїй позиції дуже органічно, додає у грі Фернандо, ну а Луїс Адріано звично стабільний. Український опорник Тарас Степаненко відвоював своє місце серед 11-ки, також як Ракицький та Кучер. До матчу готуються 22 гравці.

Матч відбудеться на «Львів-Арені», на поєдинку з «Порту» на стадіоні буде аншлаг.

***

Статистика зустрічей: +0=1–3. Голи: 4:8.

Представник 4-ї наразі країни в рейтингу УЄФА, після шостого туру Прімейра-Ліги перебуває на другому місці. За підсумками минулого року «Порту» став бронзовим призером ЧП. Україна в рейтингу УЄФА наразі на восьмому місці.

У рейтингу європейських клубів «Порту» — 11-й, «Шахтар» — 19-й.

В Раунді плей оф «Порту» пройшов «Лілль» із загальним рахунком 3:0. «Шахтар» вступив у боротьбу з Групового раунду.


Груповий етап
Група «Н»

1 тур. 17 вересня:

«Порту» — БАТЕ — 6:0
«Атлетик» — «Шахтар» — 0:0

2 тур. 30 вересня, вівторок:
«Шахтар» — «Порту» (21.45. «2+2»)
БАТЕ — «Атлетик» (21.45)

Канал «2+2» також покаже матч ЦСКА — «Баварія» початок о 20.00.

Становище у групах

Зручним місцем перегляду єврокубкових матчів є кантрі-ресторан «ARIZONA», що знаходиться в ужгородському парку ім. Горького. Тут спортивні події транслюються на широкоформатних кіноекранах або на великих моніторах.

ТЕГИ : фк портуфк шахтарЛіга чемпіонів

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат