Новий «губернатор» вийшов   у люди

26.09.2014 16:28 ПОДІЇ

В обладміністрації відбувся публічний вихід нового губернатора Василя Губаля до активу та преси. Дехто з активістів прийшов із плакатами «Бандюкам клану Балог — люстрацію!». Інші просто попередили, що будуть прискіпливо контролювати дії нового очільника.


Сам Губаль удавав із себе демократа, хоча так і не пояснив, чому при звільненні та призначенні нових чиновників керується виключно політичною мотивацією, а не професіоналізмом. Стало зрозуміло, що зараз уся виконавча вертикаль влади в області буде підпорядкована клану рагулів із Завидова, а сам губернатор виконуватиме виключно номінальну функцію для галочки.

Навіть на запитання, чи правда, що його заступником стане балогівець Чубірко, замість чіткого «так» або «ні» відповів не як чиновник обласного рангу, а лише бовкнув: «А чим вам Чубірко не подобається?»

І ще одна дурна озвучена новоспеченим губернатором думка: в люстраційний комітет повинні входити депутати. Завіса.

Губаль повинен розуміти, що прислуговуватися Балогам треба обережно. Вони змиються в парламент, а Губалю потрібно буде віддуватися за всі витівки клану, бо вже цілком зрозуміло, що президентської більшості у Верховній Раді не буде.

ТЕГИ : Василь Губальвіктор балога

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат