У вихідні Ужгород ласуватиме 4-метровим тортом вагою 100 кг (ІЛЮСТРАЦІЯ)

admin 24.09.2014 10:11 РАТУША

 

27-28 вересня, на площі Театральній в Ужгороді, в рамках святкування Дня міста відбудеться благодійний аукціон.


Кожен бажаючий може віддати будь-яку річ на аукціон котрою не користується і по завершенню аукціону отримати 50% від суми сплаченої за його річ на аукціоні. Інші 50% будуть використані на благоустрій міста.

За кошти зібрані на аукціоні відремонтують та встановлять лавиці, бордюрні обмежувальні стовпчики, полімерні каналізаційні люки та урни для сміття.
А у разі великого успіху зможемо реалізувати і більші проекти, що змінюватимуть наше місто на більш охайне, зручне та затишне.  

Також в перший день святкування кожен бажаючий за символічну суму від 1 грн зможе скуштувати НАЙБІЛЬШИЙ ТОРТ В ІСТОРІЇ МІСТА довжиною понад 4 метри та вагою понад 100 кг, який виготовить відомий шоколад’є та кондитер Валентин Штефаньо. Виручені від продажу торту кошти також будуть використанні на благоустрій міста.

Одночасно з проведенням аукціону та смакуванням торту будуть проводитись конкурси, розіграші та дитяча лотерея, в котрій малеча   отримує подарунки, а наприкінці - головний приз. Дорослі також не залишаться без подарунків: між учасниками, які придбають один із лотів аукціону буде розіграно цінний головний приз.
Початок святкового дійства об 11.00 в суботу 27 вересня  

Організатори акції: ГО "Зроби КРОК вперед", УМГО "Єдине студентство" та ініціативна група Громадської Асамблеї Ужгорода запрошують долучитися до аукціону всіх бажаючих щось продати чи купити, а також спонсорів та меценатів. Акція не є політичною агітацією жодної з партій і проводиться виключно за кошти меценатів, спонсорів та власних коштів.

admin


За матеріалами організаторів

ТЕГИ : УжгородДень містаакція

Коментарі :


24.09.2014 11:33 ред

ох, пане Шони, якби не Ви...)) Величезне спасибі! Додали літеру!

До речі, дуже грамотні люди чудово усвідомлюють, що пропущена випадково буква - це не ознака освіченості. :))


24.09.2014 11:16 шони

навчіться правильно й грамотно писати (що таке метовий торт?)


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат