«Говерла» достойно грає з «Чорноморцем». Наступний матч кубковий (Фоторепортаж, відео)

22.09.2014 17:25 СПОРТ

 

Відбулася основна частина матчів 7-го туру.

Головна сенсація сталася у Києві, де «Шахтар» у якості господаря поля програв «Зорі» — 0:1. До цього матчу в нинішньому сезоні «Шахтар» лише вигравав. Статистика взаємовідносин між командами виглядає тепер так: +22=0–3, голи: 64:10. Востаннє «Зоря» перемагала «Шахтар» у сезоні 1992/1993, причому в обох матчах. Тепер реальний шанс вийти на перше місце отримав «Дніпро», якщо сьогодні переможе «Олімпік».

Ще один цікавий результат зафіксовано в нашому матчі — «Говерла» зіграла в нульову внічию з «Чорноморцем». Не дивлячись на рахунок, команди створили достатньо моментів для взяття воріт. За ужгородський клуб могли відзначитися Фещук, Мякушко, Ягодінскіс, Качараба, в якихось моментах не вистачало точності, в інших не давали результативно завершити атаку захисники. Особливо гаряче стало у штрафному гостей на доданих хвилинах. За цей час ужгородці подали два кутових, також по воротах пробивав Фещук — на місці опинився воротар Безотосний — 0:0.

«Говерла»: Коваль, Люлька, Акакпо (Степанюк 73), Ягодінскіс, Качараба, Полянський, Тудосе, Герасимюк, Мякушко, Шацьких (Каверін, 82), Фещук. Запасні: Бабенко, Райчевіч, Трухін, Вечурко, Родіч.
Попередження: Люлька, Качараба, Тудосе — Бобко.

8 — Удари — 7
2 — Удари у створ — 2
8 — Кутові — 6

«Я задоволений ставленням гравців до сьогоднішнього матчу, — каже В’ячеслав Грозний. — Вони старалися виконувати тактичні аспекти гри. Нашою задачею було не дати простору, поставити у часовий ліміт та нав’язати свою гру центральному диспетчерському трикутникові «Чорноморця»: Ковальчук, Гай, Аржанов і компанія. Виходило непогано.

Так, м’яч не йде у ворота. Вже не перший поєдинок ми створюємо гострі нагоди, але забити не виходить. Ми зробимо поправки в грі і результат обов’язково прийде. Я з упевненістю дивлюсь у майбутнє, адже молоді гравці отримують досвід. Качараба, Каверін, котрий довгий час не грав через травму, вже виходить на хороший рівень. Акакпо міг сьогодні зіграти максимум 60 хвилин, оскільки мав велику ігрову перерву. Люлька вперше після травми зіграв. М’якушко вже адаптується у команді, тому йому залишається тільки прогресувати. Герасим’юк після травми виходить на свій рівень. Максимально викладаються обидва Максими: Шацьких та Фещук. Словом, в мене немає претензій до гравців».


Водночас головний тренер в коментарі телеканалу «Футбол 1» повідомив, що в ужгородській «Говерлі» гратиме 29-річний румунський форвард Лучіан Бурдужан, відомий в Україні за виступами в одеському «Чорноморці» і сімферопольській «Таврії».

Тренер «Чорноморця» Григорчуку свою чергу результат матчу визнав закономірним.

Отже, сьогодні відбудуться ще два цікаві поєдинки у Дніпропетровську та Києві. «Дніпро» має непогані шанси вийти на перше місце, а «Динамо» впритул наблизитися до «Шахтаря».

***

Наступний тур відбудеться за два тижні. Тим часом з четверга по неділю відбудуться перші матчі 1/8 фіналу Кубка. «Говерла» в суботу приймає «Металіст», початок матчу о 17.00. Трансляція гри запланована на каналі «Футбол 2». Розклад усіх матчів дивіться нижче.

Зручним місцем для перегляду футбольних матчів є кантрі-ресторан «Arizona», що знаходиться в Ужгороді у парку імені Горького. Тут спортивні події транслюються на широкоформатних кіноекранах, або на телеекранах з великою діагоналлю. Приємного відпочинку.

7-й тур
20 вересня, субота:
«Металург» (Д) — «Іллічівець» — 3:0 (Київ, 1000),
«Металург» (З) — «Ворскла» — 0:3 (Запоріжжя, 4000).
21 вересня, неділя:
«Шахтар» — «Зоря» — 0:1 (Київ, 1000),
«Карпати» — «Металіст» — 3:3 (Львів, 6400),
«Говерла» — «Чорноморець» — 0:0 (Ужгород, 2800).
22 вересня, понеділок:
«Динамо» — «Волинь» (Київ, 19.00. «2+2»),
«Дніпро» — «Олімпік» (Дніпропетровськ, 21.00. «2+2»).


ТУРНІРНЕ СТАНОВИЩЕ

1/8 фіналу
25 вересня, четвер:
«Полтава» (1 ліга) — «Шахтар» (16:00. «Футбол 1»).
26 вересня, п’ятниця:
«Олександрія» (1 ліга) — «Зоря» (18:30. «Футбол 1»).
27 вересня, субота:
«Іллічівець» — «Ворскла» (14:00. «Футбол 2»),
«Говерла» — «Металіст» (17:00. «Футбол 2»),
«Волинь» — «Дніпро» (17:00. «2+2»),
«Карпати» — «Динамо» (19:30. «2+2»).
28 вересня, неділя:
«Сталь» (Д) (1 ліга) — «Чорноморець» (14:00. «Футбол 1»),
«Олімпік» — «Металург» (З) (16:00. «Футбол 1»).


ФОТО Яноша Немеша.

Відеоаналіз матчу від "Профутболу" ("2+2") Відеоаналіз матчу від "Великого футболу" ("Футбол 1")

ТЕГИ : ФК Говерлапрем’єр-лігав’ячеслав грозний

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат