Футбол. "Інтер", "Трабзонспор" та "Ріу Аве" сьогоднішні суперники українських клубів

18.09.2014 13:13 СПОРТ

Сьогодні три наші клуби стартують у Груповому етапі Ліги Європи.

Першим о 20.00 відкриває футбольний вечір "Дніпро", суперником якого є 18-кратний чемпіона "Серії А" міланський "Інтер". Ще "Інтер" по три рази вигравав у Лізі чемпіонів (1964, 1965, 2010) і Лізі Європи (1991, 1994, 1998).

«Дніпро» має певні труднощі з кадрами. До вибулих зі строю Мандзюка і Матеуса додався Селезньов. Під питанням участь і Стрініча. Зате вийти на поле готовий Руслан Ротань.

На вихідних «Інтер» розгромив «Сассуоло», дніпряни ж каменя на камені не залишили від «Металіста», тому є сенс вважати, що обидва колективи підходять до майбутнього поєдинку в оптимальних кондиціях.

Трансляція матчу на каналі «2+2». матч відбудеться в Києві на "Олімпійському".

О 22.00 початок матчів «Ріу Аве» — «Динамо» і «Металіст» — «Трабзонспор». Перший транслюватиме «2+2», другий «Футбол 1».

За підсумками минулого сезону «Трабзонспор» закінчив чемпіонат на 4 місці, відставши від великої трійки турецької Суперліги на 11 очок, при цьому маючи рівну кількість балів з «Карабюкспор». Матч із "Трабзонспором" прийматиме "Львів Арена".

«Ріу Аве» й взагалі скромний португальський клуб найвищим досягненням якого в чемпіонаті є п’яте місце в 1982 році. Минулий сезон клуб закінчив на 11 місці, а в єврокубках виступає в якості фіналіста Кубка, що в свою чергу є також одним з найважливіших досягнень команди.

Зручним місцем для перегляду футбольних матчів у приємній компанії є кантрі-ресторан «Арізона», що розташований в Ужгороді у парку ім. Горького. Спортивні події тут транслюються на широкоформатних кіноекранах. Приємного вечора.

Розклад усіх матчів першого туру

ТЕГИ : ліга європи

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат