Середа закарпатців у Facebook: 200 гривень зі скарбнички хлопчика для військових у АТО (ОГЛЯД)

РІО 03.09.2014 18:32 ПОДІЇ

Сайт газети РІО — Rionews продовжує публікувати короткий огляд думок та ідей, які втілюють відомі і впливові люди Закарпаття у соціальній мережі.


Часто це не завершується лише розмовами у віртуалі, а трансформовується не тільки на медіа-платформах, а й реалізовується у конкретних діях.

Facebook — це не лише дзеркало реальності, а й майданчик, звідки починається певний рух. А ще Facebook сміливіший, не часто у житті, віч-на-віч люди відверто дозволяють собі те, що можуть зробити у віртуальності, по той бік...

Отже, кілька фраз від тих, хто творять події у Закарпатті, беруть активну участь у його соціо-політичній складовій й висловлюють ті ідеї і думки, які неодмінно мають своє продовження у реальності. Тепер ці думки будуть систематизовуватися, й публікуватимуться не лише в онлайні, а й у офлайновому просторі (газета “РІО”), що, вочевидь, мотивуватиме користувачів до максимальної зваженості й відповідальності під час написання своїх постів.  

Подаємо виключно цитати без будь-яких втручань у пунктуацію, лексику чи стилістику.

***
Олександр Броді, викладач Ужгородського національного університету:
“Вчора дві години провів у міськвідділі міліції! Слідчий проводив очну ставку між мною, як свідком у кримінальній справі та Олег Диба, власником одного сайту. Мова йшла про побиття цим буяном іншого журналіста В. Голуба, свідком якого я випадково став. Хочу сказати, що такої наглющої, брехливої, непорядної та цинічної людини як цей Диба, я ще в своєму житті не зустрічав. Всупереч тому, що це побиття відбувалося перед міськрадою, в білий день, при великому скупченні людей, ця аморальна особа, яка трубить у ФБ про свою чесність, порядність, патріотизм, ухмиляючись просто брехала мені в очі, стверджуючи що він нікого не бив і що він нічого не пам"ятає і там не був!


Вчорашній день закарпатців у Facebook можна побачити тут


Якщо чесно, я до такого не був готовий, хоча раніше він робив спроби, через мережу ФБ, мене умовити не давати свідчення у цій кримінальній справі, хотів щось пояснити чи домовитись! Я йому відмовив, пояснивши що розпускати руки на інших це не є добре і не є правильно! Після цього вже і я став ворогом цього Диби, і він вже мені погрожував фізичною розправою, призначаючи різні сумнівні зустрічі! Спостерігав я також за істерикою про нібито політичне переслідування міліцією, прокуратурою і судом, яку здійняв цей псевдожурналіст (по іншому його назвати не можу), залучивши до цього колег які повірили в те, що дійсно його переслідують! Варто придивлятися до так званих лідерів думок (працюючі в сфері ЗМІ без сумніву такими є), бо з таким набором якостей як у цього галицького закарпатця, а саме наглість, бандитські замашки з погрозами фізичної розправи та продажність ми нового суспільства не побудуємо!”.

***
Ференц Бакі: представник “Демократичного альянсу”:
“Чи не "жирно" буде ФОП Буланову Л.М. до 2019 року "засе*ати" місто своєю рекламою?

ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ УЖГОРОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ Дата проведення: 03.09.14
6. Про надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами.
-Надати ФОП Буланову Л.М. взамін добровільно демонтованих
рекламоносіїв на підпірній стіні р. Уж, дозволи на розміщення об’єктів
зовнішньої реклами терміном до 13.08.2019 року, за наступними адресами:
- на перехресті вул. 8 Березня - вул. Грушевського - 1 шт.;
- вул. Заньковецької, 3 - 1 шт.;
- на перехресті вул. Краснодонців - вул. Гагаріна - 1 шт.;
- на розі вул. 8 Березня - вул. Г. Свободи - 1 шт.;
- на перехресті вул. Анкудінова - вул. Антонівська - 4 шт..”.


Як Закарпаття почало тиждень у Facebook — тисніть сюди


Віталій Глагола, власкор “Нового каналу” у Закарпатті:
“Якось непомітно пройшов візит Яценюка до Ужгорода. Без зайвого шуму та галасу. Прилетів - поїхав, від кордону кортежем у кількох машин. Їхав прямо за ними і спостерігав. Не повірите - у селі 50 км/год, 90 км/год за містом”.

***
Галина Ярцева, журналістка телеканалу “Тиса   - 1” та найактивніший волонтер, яка допомагає закарпатським військовим написала у групі “Підтримай армію України (Закарпаття)”:
“Мама с мальчиком принесли его копилку. сказали, что там больше 200грн. Я думаю, мы по пару монет кинем ребятам в коробки. На серенчу! Дите столько любви вложило в эту денюжку!”.


Як закарпатці завершили минулий робочий тиждень у мережі — дивіться тут


Наостанок — кілька жартів та саркастичних постів про політику від популярного юзера Facebook Сергія Микити:
“Що б там не пропонував Путін, хоч перейменувати Київ на Сизрань чи всім українцям носити кокошніки, пофіг, треба погоджуватися на переговори. Краще конфлікт перенести зі сфери військових дій, від яких гинуть наші солдати і мирні жителі, у політичну сферу. А торгуватися можна довго і ні о чом, час буде грати на нас. По-перше армія зможе трохи перепочити, санкції Європи нікуди не ділися вони і далі будуть бити по економіці Росії, плюс чим довше йде час, тим більше виявиться фактів скільки військових російської армії загинуло в Україні і це теж дасть ефект, все таки Путін розказує своєму населенню, що ніхто чужий у нас не воює.
І да, на переговори треба посилати всяких піздюків із ющенківської братії, типу Зварича чи Безсмертного, які в 2006 році коаліцію 2 місяці робили, бо в договорі придиралися до кожної букви, поки їх не кинув Яник. Чим довше будуть вестися переговори, тим нам краще”.

“Коли я чую новину, що будуть виключати світло, відразу думаю: ну нарешті, зате тепер зможу читати книжки, задрало вже вечорами сидіти в фейсбуці”.

“Сегодня одел осеннюю куртку и в кармане нашел кран "Захарий”.

РІО

ТЕГИ : Ростислав БулановАТОFacebook

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат