На Народній вигукують «поляки на коліна», в Ужгород їдуть автобуси з радикально налаштованими людьми

25.01.2014 19:39 ПОДІЇ

Наразі на площі Народній будують барикади і процесом керує людина з галицькою говіркою.

В натовпі лунають вигуки «поляки на коліна», «Львів — вокзал», «польську шляхту геть», «слава нації — смерть ворогам». Людина з львівською говіркою закликає записуватися в загони самооборони.

Надійне джерело РІО в СБУ запевняє, що в Ужгород приїхали 2 автобуси зі Львова та Івано-Франківська з радикально налаштованими активістами.

ТЕГИ : тітушкиЄвромайдан

Коментарі :


27.01.2014 14:04 громадянин

особливо цього геніального автора налякало гасло: СМЕРТЬ ВОРОГАМ , може йому варто в кацапстані пересидіти, раз і поляків, і українців не шанує


27.01.2014 12:25 до 123

Як ти долбодятел задовбав! Для мадяр, румунів, циганів та словаків ця область така ж рідна, як і для тебе українофіла. Ви, падлюки, ніколи не жили в Підкарпаттю, али лише після силового приєднання Підкарпаття до совєцького союза почали тут кучкуватися і права качати!


26.01.2014 10:57 Шоні

Галицьке гівно 350 років мовчки витирали гузиці польській шляхті і жодного разу не намагались створити якийсь спротив. Раби. Одвічні. А зараз прийшли в наш край, який 10 000 років жив без України і щось хрюкають про гідність і сміливість.
Геть відси, польське гівно!!!


26.01.2014 03:59 123

Нуну ЄВРОПЕЙСЬКА область з найубогішим ЄВРОмайданом в Західній та Центральній Україні!


26.01.2014 03:56 123

Як же задовбала мадярсько-румунсько-цигансько-словацька нечисть рідної області та ригівські денаціоналізовані елементи, що продалися ригам в обмін на свободу доїння корови в своєму "селови" та виїзду до москалів на чорні заробітки. они видите но не сякі як ототі галичани - каже ця наволоч на своєму лінгводефектному бидлодіалекті, який не зрозуміють в жодній точці України. Запам"ятайте: ви вважатиметеся гангреною на карті Західної та Центральної України, найвідсталішою областю. Кажете, галичани - екстремісти? Тоді екстремісти і волиняни, рівняни, буковинці, вінничани, а головне - черкащани та чернігівчани. Там знають, як відповідати банді за знущання, і ОДА в їхніх руках. Ви стоїте в одному ряду з даунецкими, луганскімі, харькафскімі та кримскімі уродами, мусараська наволоч яких вбиває зараз беззахисних людей в Києві. Але тим область хоч є за що любити "сваіх". А ви погляньте сюди http://www.mukachevo.net/UA/News/view/85986-Закарпаття-отримує-найменшу-частку-бюджетних-коштів-в-Україні-Інфографіка . На закарпутті навіть ригів тримають ні за що, які в обмін ана жополизання навіть не можуть вибити людський бюджет. Дають кістки, а самі викачують за рахунок ригоанального туристичного бізнесу та сфер вплив даунецкої банди на кордоні. Ви перші мали б повстати, але ви всмоктуєте! Нічого дивного в цьому нема, адже закарпутці завжди були простосуванцями, які лизали всім владам і в підсумку втратили укр ідентичність. Ви ніколи не боролися за свободу, а покірно всмоктували у всіх окупантів. Де, ви, українці, молоді патріоти Карпатської України, які в березні 39-го взяли автомати і пішли на Красне Поле? Вони,хоробрі серця, боролися з мадярською нечистю, вважаючи за краще померти вільними, ніж жити в такому майбутньому - не тільки під хортистськими гонведами, а, як виявилося, - і совковою наволоччю та згодом під медведчуківською, а тепер ригівсько-ледидівською кривавою рукою. Західне Межигір"я - саме так вас називають у Києві!!! Повстаньте і виженіть цю мусарську наволоч з краю! Я знаю, шо альтернативи немає, шо прийде продажний Балога або бандит камиш, ще гірші за ригів, а місцеві свободівці - звичайні покидьки. Правого Сектору, на жаль, узагалі нема. Але звертаюся до звичайних дужих хлопців, зробіть це не за них, не за галичан, які інколи дійсно несправедливо повчають вас, як жити, але благаю - виженіть мусаров та візьміть ОДА. Ви перші, хто має ненавидіти мусаров як кримінальну банду, адже такого кришування контрабасу та прикордонного криміналу, як на Закарпатті, нема ніде. Не "вимагайте" надати приміщення для Народної Ради, це убого і смішно, а покарайте мусаров за відправку беркутні до Києва! Слава Україні! Невідомий закарпатський емігрант.


25.01.2014 22:33 ГІСТЬ

БРЕД СУМАШЕДШЕЙ БАБЫ


25.01.2014 21:47 Дмитро98

Ужгород захоплюєтся львівянами та їхньою самовідданістю! Нажаль у нас проживає безродний сброд з усьої центральної Європи без гордості та сміливості. Ганьба хомякам які боятся вийти на вулиці заради єдності України.


25.01.2014 21:03 Наталья

Люди!!! Закарпатці!!! Схаменіться!!! Закарпаття ніколи не було і не є бандерштатом... Закарпаття унікальний край, де нормальним явищем є коли за одним столом на одній гостині разом пють і веселяться як мінімум українець, росіянин, румун, словак, чех, угорець, поляк та ще і далека тітка якась котру ніхто не впізнає, але всі знають, що вона в Америці живе зараз і шо вона по любому родич комусь ))) Ми - багатонаціональний, європейський край, котрий відрізняється від всіх своєю дружелюбністю, гостинністю та багатонаціональністю...
Бандери їдуть до нас навішувати нам своєї бандерівської лапші на вуха, їдуть нищити і ламати все підряд... Не ведіться на провокації тих придуркуватих Тягнижопиків!!! Це вандали, злочинці, вбивці, котрі підбурюють наших мирних різнонаціональних мешканців до насилля. Спокон-віків Закарпаття носило титул європейської області в складі України, спокон-віків в Закарпатті проживали, проживають і будуть проживати всі нації Землі без виключення. Закарпатці!!! Не даймо БАНДИРАМ зробити з нашого краю концентраційний табір для русинів, угорців, словаків, чехів і т.д. Не допустімо пролиття крові на землі, на котрій кров ніколи не лилася. Геть бандери!!! Закарпаття проти бандиризму!!!


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат