Закарпатський четвер у Facebook (ОГЛЯД)

РІО 21.08.2014 18:36 ПОДІЇ

Сайт газети РІО — Rionews продовжує публікувати короткий огляд думок та ідей, які втілюють відомі і впливові люди краю у соціальній мережі.

Часто це не завершується лише розмовами у віртуалі, а трансформовується не лише на медіа-платформах, а й реалізовується у конкретних діях.

Facebook — це не лише дзеркало реальності, а й майданчик, звідки починається певний рух. А ще Facebook сміливіший, не часто у житті, віч-на-віч люди відверто дозволяють собі те, що можуть зробити у віртуальності, по той бік...

Отже, кілька фраз від тих, хто творять події у Закарпатті, беруть активну участь у його соціо-політичній складовій й висловлюють ті ідеї і думки, які неодмінно мають своє продовження у реальності. Тепер ці думки будуть систематизовуватися, й публікуватимуться не лише в онлайні, а й у офлайновому просторі (газета “РІО”), що, вочевидь, мотивуватиме користувачів до максимальної зваженості й відповідальності під час написання своїх постів.  

Подаємо виключно цитати без будь-яких втручань у пунктуацію, лексику чи стилістику.

Політик Віктор Балога:
“Насправді, зараз питання номер — це не парад до Дня Незалежності і навіть не те, як він пройде і куди по його закінченні вирушить техніка. Набагато більший вплив на нашу перемогу матиме зустріч у Мінську.

Вона потрібна лише для одного — щоб показати усьому цивілізованому світові, що Путін недоговороздатний. Як наслідок, з 27 серпня вже і Європа, і США почнуть вводити реальні санкції проти РФ. З іншого боку, вони мають нарешті надати нам не лише моральну, а й військово-технічну допомогу.

Україна має дати зрозуміти — компроміси можливі, але не в питаннях територіальної цілісності і цивілізаційного вибору народу”.


Як минула середа у соцмережі — дивіться тут


Ужгородська журналістка і активістка, яка допомагає військовим Вікторія Жуйко-Сабо‎ написала цікаву пропозицію до 1 вересня:
«Друзі! Тут деякі батьки пропонують акцію до першовересня провести. Суть в тому, аби педагоги попросили батьків не купупувати квіти, а пожертвувати цю суму для закупівлі необхідних речей військовим. Я не знаю, чи правильно це, тому пишу сюди. Як гадаєте?».


Про що писали закарпатці у Facebook у вівторок — тисніть сюди


Координатор “Народної ради Мукачева”, редактор газети “Наша справа” мукачівець Юрій Кравчук припускає, про що писатимуть твори у школі дітлахи з Луганщини:
“Припустимо, нарешті перший урок у Луганській школі. Твір "Як я провів літо". І діти, боязко закриваючи рукою текст, та підглядаючи до сусідського зошита: "А що можна писати, а що не варто?" А хто перший здогадається випустити збірку кращих шкільних творів луганських дітей після першого дзвоника?”


Як закарпатці почали тиждень у Facebook — можна прочитати тут


Ужгородцю Андрію Німцю було би цікаво побачити парад полонених на Хрещатику:
“Індиферентно відношусь до параду на Хрещатику...
Але тут попалась на очі ідея - парад полонених на Хрещатику.
Було б цікаво і символічно.
:)”


Закарпатський Facebook минулої п’ятниці — читайте тут


Наостанок подаємо 2 пости від популярного у Facebook та за його межами користувача — закарпатського бухгалтера Сергія Микити:
“Собери фото-доказательства о участии российских войск на Донбассе и получи официальное заявление Минобороны РФ, что это все ложь”.

““Я би не проводив парад, в країні все таки війна”, - пише чувак коменти з айфона в кафешці за філіжанкою кави з тістечком”.

РІО

ТЕГИ : війнавіктор балогаFacebook

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат