У Закарпатті затримали вихідців із 4 країн Африки (ФОТО)

admin 12.08.2014 11:07 КРИМІНАЛ

Минулими вихідними прикордонники Чопського загону на кордонах зі Словаччиною та Угорщиною затримали чергових незаконних мігрантів.

«Непроханих гостей», які намагались незаконно подолати українсько-словацьку межу, виявили на Перечинщині прикордонники відділу «Новоселиця». Спочатку, прикордонним нарядом було затримано двох чоловіків негроїдної раси, а згодом, силами оперативної групи, ще трьох їхніх спільників, серед яких одна жінка. Як буває, зазвичай, у схожих випадках, документів при собі правопорушники не мали. Зі слів затриманих, по двоє з них є вихідцями з Сенегалу та Гвінеї, ще один – з Кот-д’Івуару. Найстаршому 31 рік, наймолодшому – 22. Усі «мандрівники» прямували до Франції.

На деякий час компанію їм складе ще один виходець з Африки, якого затримали прикордонники відділу «Чоп» на однойменній станції. Справа в тому, що чоловік слідував до Угорщини потягом «Москва-Будапешт», а для перетину кордону намагався використати закордонний паспорт громадянина Франції, який належить іншій особі. Згодом «псевдофранцуз» зізнався, що є вихідцем з Камеруну.
Для з’ясування обставин правопорушення та складання адміністративно-процесуальних документів правопорушників було доставлено до підрозділів, наразі встановлюються їхні особи. Рішення про відповідальність перед законом та їх подальшу долю визначить суд.

admin


За матеріалами прес-служби Чопського прикордонного загону

ТЕГИ : нелегалиЗакарпаттяКордон

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат