Гандбол. "Карпати" розпочали навчально-тренувальні збори на Драгобраті

ГК Карпати 05.08.2014 17:43 СПОРТ

Розпочалися тренувальні збори на Драгобраті, де ужгородські "Карпати" готуються до виступів у Кубку ЄГФ та Чемпіонату України.


Зі слів головного тренера гандболістки знаходяться в чудовій фізичній формі.

Головний тренер ГК "Карпат", Валерій Войналович:

- Наші збори триватимуть до 15 серпня, за цей час ми плануємо покращити загальну фізичну підготовку спортсменок, а вже після повернення до спортзалу головним акцентом на тренуваннях буде тактична підготовка. Також, ми маємо змогу переглянути матчі нашого найближчого конкурента в Кубку ЄГФ, лондонської "Олімпії", та розбираємо до дрібниць матчі українського чемпіонату минулого сезону, щоб уникнути старих помилок.

Щодо ігрової практики, то ми отримали пропозицію від клубу з Нового Сончу (Польща), про проведення товариського турніру, в якому за попередніми підрахунками буде від 6 до 8 команд. Дата проведення 22—24 серпня.

Також чекаємо проведення звітно-виборчого конгресу 6 вересня, після якого стане відомо яким буде формат наступного чемпіонату України.

Асистент головного тренера ГК "Карпати", Андрій Хім'як:

- Проведення НТЗ, на висоті вище 1400 метрів, дозволяє дівчатам не тільки покращити фізичну форму, а ще й оздоровитися, оскільки особливість розташування готелю дозволяє вдосталь насолодитися лісовими ягодами та загартуватися, за допомогою гірських джерел.

Тренувальні збори будуть проводитись за системою 4+1, де дівчата після чотирьох тренувальних днів матимуть день на відновлення. Також, тренерський штаб подбав про те, щоб гандболістки проводили відпочинок активніше, наприклад за грою в бадминтон та проведення турнірів, між спортсемнками, з шахів.

На збори ми запросили трьох вихованок Ужгородської ОблДЮСШ, які тренуються в повному обсязі разом з "карпатівками", і зможуть, в перспективі, отримати шанс себе проявити граючи за рідну команду.


Стали відомі суперники збірної України рамках Чемпіонату Європи.

На груповому етапі наша збірна змагатиметься з командами із Норвегії, Данії та Румунії. До наступного раунду з групи проходять три кращі команди, а самі матчі відбудуться в Дебрецені.

Щодо шансів збірної України на Чемпіонаті, то беручи до уваги останні матчі, наша команда продемонструвала бійцівські якості, тому слід очікувати реваншу зі збірною Данії. А от щодо команди з Норвегії, то і тут з'явились промінчики надії здолати п'ятиразових чемпіонок Європи, дворазових чемпіонок Світу та дворазових Олімпійських чемпіонок.

31-річна лінійна Хайді Льоке, яка виступає за угорський "Дьор", вирішила зробити перерву своїх виступів за національну команду, тому пропустить чемпіонат Європи. Хайді Льоке провела за збірну 134 матчі, на її рахунку 478 голів. Також через вагітність пропустить Євро одноклубниця Льоке, 34-річна Катрін Лунде. Одна з кращих голкіперів світу, деб'ютувавши в 2002 році, за національну команду вже встигла зіграти 241 матч, але цей чемпіонат вона буде спостерігати тільки з трибун.

Тому сподіваємося, що підопічні Леоніда Ратнера зможуть нас порадувати відмінною грою і тримаємо кулаки, щоб наша збірна змогла відродити колишню гандбольну славу Україні.

ЧЄ приймають Хорватія та Угорщина, матчі пройдуть з 7 по 21 грудня.

ГК Карпати

ТЕГИ : гандболгк карпати

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат