Доброго ранку, любі читачі!

РІО 29.07.2014 08:44 ПОДІЇ

29 липня на календарі! Кожен ваш робочий день має проходити так, аби ви лише часом мрійливо оглядалися у попередні вихідні, й натхненно працювали, очікуючи наступні. Буднє життя — це не очікування п’ятниці, це прекрасні моменти результатів вашої роботи й чудовий вільний час для хобі та близьких. Живіть якісно!

Мотиваційний афоризм дня: "Оберіть собі роботу до душі, і вам не доведеться працювати жодного дня в своєму житті". Конфуцій ©

Сьогодні варто захопити з собою теплого светрика й парасольку, адже хмарна погода протримається в Ужгороді увесь день. Удень і ввечері очікуються дощ із грозою. Вранці температура коливатиметься від +20° до +24° в обідню пору — знижуватиметься   від +28° до +24°   ввечері падатиме від +23° до +22°.


Сьогодні радо вітаємо з іменинами всіх, кого звуть Павлом, Алевтиною, Валентиною.


Якими подіями запам’ятала цей день історія?

1696 — козацьке військо за підтримки московських військ захопило турецьку фортецю Азов.
1776 — останнього українського Кошового отамана Петра Калнишевського відправили на Соловецькі острови, де він провів в ув'язненні 25 років.
1880 — відкрито Феодосійську картинну галерею ім. І. К. Айвазовського.
1907 — створено Всесвітню організацію скаутського руху.
1913 — створення незалежної Албанії.
1941 — Румунія оголосила про повернення собі Бессарабії й Буковини, переданих нею СРСР 1940 року.
1941 — Сталін звільнив генерала Жукова з посади начальника Генштабу.
1942 — у СРСР засновано ордени Олександра Невського, Суворова й Кутузова.
1948 — у Лондоні розпочалися XIV Літні Олімпійські ігри.
1957 — засновано Міжнародне агентство з атомної енергії (МАГАТЕ).
1958 — у США створено Національне управління з аеронавтики і дослідження космічного простору (NASA).


Пропонуємо вам якісно провести вівторок, не дати роботі й побуту цілком поглинути себе. Будьте в курсі івентів в Ужгороді та області, читайте рубрику Афіша на нашому сайті (біля логотипу РІО).

«Галерея Ілько»
Виставка творів заслуженого художника України Івана Ілька.
Галерея працює щодня 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Галерея “Ужгород”
Виставка Тетяни Левляс (живопис).
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Мукачево, картинна галерея, пл. Федорова 5
До 15 серпня — персональна виставка Андріанни та Андрія Антонієвих.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка робіт Лідії Астахової.
Кафе-музей “Снек” (вул. Ольбрахта)
Виставка   члена Закарпатської організації Спілки художників України Петра Шолтеса.

Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.

Кінотеатр «Доміон»
До 30 липня — «Легенди Країни Оз: Повернення у Смарагдове місто, 3D”. Поч. о 10.00. "Геркулес, 3D”. Поч. об 11.40, 16.00, 20.20. «Світанок Планети мавп,   3D”. Поч. О 13.40, 18.00, 22.20.

Кафе-музей “Снек” (вул. Ольбрахта)
Виставка члена Закарпатської організації Спілки художників України Петра Шолтеса.

«Ювентус»
Щовівторка та щочетверга — школа танцю. Поч. о 18.00 та 20.00.
Щосереди та щоп’ятниці — школа вокалу. Поч. о 15.00 та 19.00.

Box Club
Щовівторка, щочетверга та щонеділі перегляд фільму. Поч. о 21.00.
 

Також можете поглянути, що сьогодні обіцяють зірки :)

ОВЕН.
Перша половина дня ідеально підходить для вирішення юридичних питань. Вам потрібно скористатися допомогою старого друга, щоб вирішити проблеми. У другій половині дня намагайтеся уникати спілкування з конфліктними людьми. Не варто вкладати гроші в сумнівні й авантюрні проекти. Увечері можуть прийти гості, тому приготуйте смачну вечерю.
ТЕЛЕЦЬ.
У першій половині дня можуть виникнути складнощі у вирішенні юридичних питань. Не варто довіряти людям, які обіцяють великий прибуток без вкладень. У другій половині дня вам доведеться відстоювати свої інтереси в колективі. Намагайтеся уникати розбіжностей з керівником і виправдати його довіру. Увечері пройдіться по магазинах з друзями, щоб зняти напругу.
БЛИЗНЮКИ.
У першій половині дня вам варто відмовитися від наміченого плану дій. Конкуренти створять перешкоди для реалізації ваших ідей. У другій половині дня можуть виникнути складнощі в роботі техніки, що призведе до втрати важливих даних. Спробуйте об'єднати сили з колегами, яким ви довіряєте. Робота в команді дозволить поліпшити ефективність вашої праці.
РАК.
У першій половині дня спробуйте провести переговори з іноземними партнерами. Ви отримаєте вигоду, завдяки сприянню старого друга. У другій половині дня спробуйте уникнути конфлікту з керівником. Вам потрібно стримувати свої емоції, щоб зберегти спокій. Увечері спробуйте прогулятися разом з коханою людиною на природі.  
ЛЕВ.
На початку дня не варто конфліктувати через дрібниці, інакше зіпсуєте свій настрій. Спробуйте поговорити з колегами, щоб розпочати спільну роботу над новим проектом. У другій половині дня вам варто утриматися від підписання довгострокових контрактів. Умови партнерів можуть принести фінансові розтрати. Увечері вам варто зайнятися своєю зовнішністю і зробити косметичні процедури.
ДІВА.
У першій половині дня намагайтеся уникати спілкування з недоброзичливими людьми. Вам потрібно навести порядок в документації, щоб не виникло проблем з керівництвом. У другій половині дня партнери запропонують додаткові умови співпраці. Не варто випускати вдалу можливість альтернативного доходу. Увечері наведіть лад у своєму гардеробі і позбудьтеся від зайвих речей.
ТЕРЕЗИ.
Сьогодні вам варто подбати про наведення порядку на робочому місці. Ви знайдете важливий документ, який давно шукали. У другій половині дня намагайтеся уникати зустрічі з конкурентами. Витік інформації може призвести до фінансових втрат і складнощів з керівництвом. Увечері вам доведеться надати допомогу близькій людині, яка попросить поради.
СКОРПІОН.
У першій половині дня намагайтеся не втручатися в конфлікти і суперечки колег. Потрібно приділити увагу роботі з вхідною інформацією. У другій половині дня намагайтеся створити команду однодумців, щоб поліпшити свої результати. Вас чекає важливе знайомство з цікавою людиною. Не варто приховувати свої справжні цілі під час діалогу. Увечері ви зможете вирішити важливе питання завдяки сприянню близької людини.
СТРІЛЕЦЬ.
У першій половині дня вам доведеться боротися за справедливість. Конфлікт з партнерами може спровокувати розрив ділових відносин. У другій половині дня керівник доручить вам важливе завдання. Будьте виконавчими та дисциплінованими, щоб виправдати довіру. Увечері можуть виникнути складнощі у спілкуванні з друзями.
КОЗЕРІГ.
Сьогодні вам вдасться уникнути великих розтрат завдяки пораді керівника. Не варто звертати уваги на дрібні перешкоди, які заважають реалізації ваших планів. У другій половині дня спробуйте змінити звичну стратегію поведінки. Ви знайдете нових союзників в бізнесі, що принесе вигоду. Увечері варто відмовитися від відвідування гучних заходів.
ВОДОЛІЙ.
Сьогодні потрібно приділити час освоєнню нових професійних навичок. Вам потрібно подбати про наведення порядку в документації та виконати звіти. У другій половині дня намагайтеся уникати спілкування з конфліктними людьми. Не варто псувати свою репутацію в колективі через конфлікт з опонентами. Увечері можете відправитися в гості, щоб розвіятися.
РИБИ.
Цей день варто присвятити пошуку нових ділових партнерів. Вам доведеться відмовитися від участі в публічних виступах перед колективом. У другій половині дня спробуйте переключити свою увагу на творчу діяльність. Втілення нових ідей принесе користь і вигоду. Увечері варто утриматися від поїздок за кермом на далеку відстань.


А ще — усміхніться! :)

Кастрированный кот не согласен с выражением «Всё, что нас не убивает, делает нас сильнее».



РІО

ТЕГИ : Доброго ранкукаваУжгород

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат