На ужгородській Регаті два козаки штовхали фекалію з російським прапором (ФОТО)

admin 28.07.2014 10:20 ДОЗВІЛЛЯ

 

Ужгородська регата-2014 побила рекорди та шокувала глядачів.

В останню неділю спекотного липня - 2014 в Ужгороді відбулась щорічна Ужгородська регата. Жартівливе змагання кораблів, змайстрованих та вигаданих самотужки, стало наймасовійшим за всю 5-річну історію Регати. а таокж зібрало найбільше глядачів (понад 2 тисячі).

21 команда вирішила спробувати свої сили в Ужгородській регаті, були навіть учасники з Луцька, які отримали призове місце як найоригінальніше оформлений плавзасіб "Дядя піца". У номінації "найбільший екіпаж" виграла команда "Студент", найшвидшим серед оригінальних став "Веселий плавун", просто найшвидшим була команда "5.10".

Але найбільше коментарів, вигуків, та сміху викликала команда із плавзасобом "ПТН ГМН". "Корабель" мав вигляд великої фекалії з триколором на "щоглі". Двоє учасників команди проте зауважили, що стосується їхня ідея виключно російської особи, яка розпочала війну проти України та всього світу, а не всієї нації. "Фекалія" ніяк не тонула, зате завдла клопоту довм козакам у вишиванках, які її підштовхували вилами та тягли на мотузці по ріці. Глядачі "на ура" сприйняли красномовний жарт команди і підтримували її. Врешті вже після фінішу ПТН ГМН таки розвалився. Може це знак, подумалося.



Zaholovok

admin

ТЕГИ : Ужгородська регатапутінвійна

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ДОЗВІЛЛЯ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат