У Закарпатті дитина випала з 5-го поверху, ведеться слідство

admin 28.07.2014 10:10 СОЦІО

До Мукачівського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від чергового лікаря ОДЛ міста Мукачева про те, що до них каретою швидкої медичної допомоги з місця проживання було доставлено півторарічного хлопчика, який випав з вікна.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група Мукачіського міськвідділуміліції для встановлення причини падіння дитини. Як з'ясували правоохоронці, тілесні ушкодження дитина отримала, внаслідок падіння з п'ятого поверху по місцю свого проживання. Як виявилося, мама хлопчика пішла на ринок та залишила хлопчика на догляд його братиків та сестричок. Найстаршій дівчинці 12 років, а в родині разом проживають п'ятеро дітей. Діти ж загралися й на кілька хвилин залишили дитину без нагляду.

У результаті падіння лікарі діагностували у малого забій головного мозку, забій тазу, забій легенів, травму живота, закриту черепно-мозкова травму. Хлопчик залишився живим. Наразі загрози його життю немає і ваін перебуває у лікарні.

За фактом падіння дитини слідчим Мукачівського міськвідділу міліції розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 статті 166 (злісне невиконання обов'язків за дитиною) Кримінального кодексу України. У рамках слідства правоохоронцям належить з'ясувати, за яких обставин малолітня дитина впала з висоти і отримала тілесні ушкодження.

admin


За матеріалами Мукачівського МВ УМВС

ТЕГИ : дитинаМіліціяЗакарпаття

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат