Ліга Європи. "Зоря" - "Лачі": тренування з підвищеним інтересом (АНОНС)

24.07.2014 15:42 СПОРТ

Після впевненої перемоги в гостях (3:0) матч луганської «Зорі» проти «Лачі», який команда Юрія Вернидуба проведе на київській «Оболонь Арені», перетворюється на формальність.


Навряд чи албанцям є, що протиставити луганській команді на шляху до третього кваліфікаційного раунду. Та й фактор «свого-чужого» поля не повинен перешкодити луганчанам. По-перше, в першому поєдинку вони дохідливо пояснили свою перевагу в класі над суперником. А по-друге, хоча «Оболонь Арена», ймовірно, не збере так багато глядачів, як прийшло б на поєдинок «Зорі» в рідному Луганську, однак можна не сумніватися в тому, що столичні любителі футболу продемонструють гостинність і підтримають луганських футболістів від усього серця, постаравшись зробити так, щоб «Зоря» почувалася в Києві, як вдома.

Що ж до кадрових проблем, то вона у тренерського штабу «Зорі» всього одна, зате вагома - кращий бомбардир команди минулого сезону Яннік Болі не повернувся в розташування команди. Нагадаємо, що після першого матчу з «Лачі» Болі відпросився до родини в Париж. Як сказав наставник команди Юрій Вернидуб: «Поїхав, але клятвено обіцяв повернутися».

Після справжнього бунту легіонерів «Шахтаря» і «Металіста» неприємна тенденція докотилася і до «Зорі».

Зараз команда сконцентрована на матчі-відповіді з албанцями, але якщо і після прийдешнього поєдинку Болі не з'явиться в розташуванні «Зорі», то тренерському штабу і керівництву команди, очевидно, доведеться вживати адекватних заходів. Адже якщо «Лачі» команда Юрія Вернідума пройде і без Болі, то в битві з наступним суперником, ім'я якого луганчани дізнаються завтра, «Зорі», ймовірно, знадобляться всі ресурси клубу.

Sport.ua

24 липня, четвер: «Зоря» - «Лачі» (Перший матч 3:0)
Київ. Стадіон «Оболонь Арена». 20.30
ТВ-трансляція на телеканалі «Футбол 1»

***

Нагадаємо, що найкомфортнішим місцем для перегляду спортивних подій у Закарпатті є кантрі ресторан «Арізона», розташований в Ужгороді у парку ім. Горького. Спортивні події тут транслюються на широкоформатних кіноекранах, крім того ресторан суміжний із «АкваРіоПарком» і переглядати матчі можна прямо з басейнів. Приємного відпочинку!

ТЕГИ : ліга європифк лачіфк зоря

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат