Екстрасенси висунули свою версію загибелі родини на Виноградівщині

admin 24.07.2014 10:12 КРИМІНАЛ

У село Веряцю, що на Виноградівщині, приїхала знімальна група проекту «Слідство ведуть екстрасенси» телеканалу СТБ.

Телевізійники і ясновидці взялися розслідувати резонансне вбивство, яке сталося у ніч на 28 квітня 2014 року. Нагадаємо, тоді у одному з будинків у селі знайшли вбитою цілу сім'ю: господаря, його дружину, двох дітей та маму-пенсіонерку.

20 липня о 8 годині на місце жахливого вбивства приїхали екстрасенси проекту «Слідство ведуть екстрасенси» телеканалу СТБ, щоб знайти відповідь на питання, яке так хвилює односельчан та рідних: хто ж скоїв страхітливий злочин?

До Веряці прибули Олена Стеценко — 42-річна спадкова мольфарка, ведунья, знахарка та цілителька, яка перемогла в Битві екстрасенсів 2014 року, та Анна Гальєрс — екстрасенс з Великобританії. Однак ясновидиці не дійшли згоди щодо єдиної версії вбивства у Веряці.

Деталі перебування в селі екстрасенсів Голосу Карпат розповіла місцева жителька Надія. З її слів, Олена Стеценко, коли їхала на місце трагічного вбивства, нібито «побачила» на дорозі біля кладовища двох дітей і наказала водію зупинити машину:

«Зупиніться, бо вб’єте дітей!!!»

Сталося це біля кладовища, на якому похована сім'я Новак. Екстрасенс винесла з кущів на цвинтарі двох напівмертвих холодних кошенят.

— Це поховані діти, вони кличуть мене на кладовище, — сказала вона.

Що відбувалося на цвинтарі, ніхто не знає, бо екстрасенс відмовилася від супроводу.

Після цього Олена Стеценко зайшла у двір сім’ї Новак і накинулася на Руслана – рідного брата загиблого Романа:

«У тебе погана енергетика, на тобі кров! Це ти вбив!» — повторила вона чотири рази.

Обох екстрасенсів у той день щось ніби манило на подвір'я, де проживає Руслан та його сім'я. Будинок самого ж Руслана побудований в кінці городу вбитого Романа. Що відбувалося в будинку і про що спілкувалися там екстрасенси, люди не знають.

Вийшовши з хати Руслана, Олена Стеценко зайшла і до хати вбитої сім"ї. Їй тут стало погано. На дворі увагу екстрасенса привернув собака, на якого вона довго дивилася, ніби спілкуючись із ним. Після цього Олена Стеценко заперечила свою думку стосовно того, що вбивство міг скоїти Руслан. Вона сказала, що в хазяїна сімейства Новак вселився диявол, і сатана зараз полює за братом. Тому порадила Руслану з сім'єю якнайшвидше відвідати монастир і молитися Богу.

Анна Гальєрс розповіла в деталях про страшні події вбивства, точно описала і показала місця загибелі членів сім'ї. Також наполягала на думці, що сім'ю саме вбито, а ім’я вбивці має знати Руслан. Крики помираючих людей мали добре чути сусіди, але чомусь ніхто з них не прийшов на поміч. Екстрасенс дивується: сусіди бачили червону машину, на якій приїхали вбивці, першим вони убили Романа. Та люди досі мовчать. Можливо, когось бояться.

Екстрасенси покинули Веряцю, так і не надавши конкретної відповіді щодо трагічної загибелі сім’ї Новак. Наразі невідомо, коли саме і чи потраплять взагалі зйомки у Веряці до програми проекту «Слідство ведуть екстрасенси».

А ЩО КАЖЕ ОФІЦІЙНЕ СЛІДСТВО?


− Справа не закрита, та подробиці розслідування не розголошуються − таємниця слідства, − каже прес-секретар УМВД Закарпатської області Олег Подебрій.

Розслідуванням резонансного вбивства у с. Веряця Виноградівського району зараз займається прокуратура Закарпатської області.

Нагадаємо, що за попередніми даними відпрацьовуються дві версії злочину. Згідно з однією, є припущення, що всю родину вбив глава сімейства, після чого вчинив самогубство; за іншою – вбив родину посторонній, після чого інсценував убивство родини батьком.


Галина ШВИДКА
Важливі блоги, Закарпаття

admin

ТЕГИ : СТБекстрасенсивбивство

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат